Nova natáčí nový komediální seriál pod názvem Sex O’Clock

úterý, 23. srpna 2022, 08:20 Aktuality, TV MediaGuru

TV Nova začala natáčet nový původní desetidílný komediální seriál o dospívání dětí a někdy i dospělých s pracovním názvem Sex O’Clock.

Sex O’Clock, zdroj: TV Nova

Sex O’Clock, zdroj: TV Nova

TV Nova začala natáčet nový původní desetidílný komediální seriál o dospívání dětí a někdy i dospělých s pracovním názvem Sex O’Clock. V hlavních rolích příběhu mladých sourozenců Adama a Emy a jejich rodičů se objeví debutant Maxmilián Kocek se Sárou Korbelovou. Spolu s nimi pak další debutantka Karolin Omastová s Janem Révaiem, Petrou Bučkovou, Janou Švandovou, Evou Podzimkovou a Jakubem Žáčkem. Sex O’Clock pod značkou Voyo Originál režírují Jan Bártek a Karolina Zalabáková, která je zároveň producentkou a spoluautorkou scénáře.

„Sex O’Clock je o hledání vlastní identity a někdy také o hodně náročném nicméně neuvěřitelně vtipném rodinném soužití. Je to příběh rodiny, která se po překvapivém odhalení musí naučit fungovat bez ohledu na to, co si kdo myslí nebo říká. Jsem moc ráda, že v seriálu dáváme prostor mladým hereckým tvářím, které se na natáčení dlouze a intenzivně připravovaly,“ říká kreativní producentka TV Nova Marta Fenclová.

„Seriál se dotýká řady dnes už normálních, ale i společensky ožehavých témat a postavy v něm řeší stejné problémy a otázky, ať už je jim patnáct nebo čtyřicet pět,“ dodává Karolina Zalabáková, jejíž tvůrčí tým na vývoji spolupracoval i s Masarykovou univerzitou i se studenty středních škol.

-mav-