Pálava startuje hned dvěma díly, Specialisté odpoví stejně

pondělí, 29. srpna 2022, 08:35 Aktuality, TV MediaGuru

V týdnu od 29. srpna zařazují především komerční hlavní televizní stanice své novinky pro podzimní vysílání. Seriál Pálava nabídne při svém startu hned dva díly. Konkurenční Specialisté odvysílají rovněž dva premiérové díly ze své nové řady.

Pálava, Specialisté, zdroj: TV Prima, TV Nova

Pálava, Specialisté, zdroj: TV Prima, TV Nova

Hlavní komerční televizní stanice uvádějí v týdnu od 29. srpna ve večerním vysílacím čase první novinky svého letošního podzimního vysílání.

TV Prima startuje v pondělí seriál Pálava, který volně navazuje na Vinaře a ve kterém pětice kamarádů prožije dobrodružství mezi vinicemi na jižní Moravě. Hrají v něm např. Bolek Polívka, Pavel Zedníček, Jaromír Dulava nebo Patrik Děrgel. Start seriálu podpoří Prima uvedením hned dvou nových dílů.

Pondělní večery na TV Nova jsou vyhrazeny seriálu Specialisté. Ten se od pondělí 29. srpna vrací s novými díly. Nova odstartuje osmou řadu seriálu rovněž dvěma novými díly. Nové případy detektivy zavedou na nejrůznější místa v Praze i jejím okolí, avizuje televize.

Od úterý 30. srpna se na obrazovky TV Prima vrací po letní pauze seriál ZOO a ve středu 31. srpna uvidí diváci této televize nový seriál Hořký svět, ve kterém se protagonisté snaží rozjet rodinný minipivovar. Hlavní postava se totiž ocitne v životní situaci, která ji dovede k pivnímu podnikání. Divákům se představí např.  Matouš Ruml, Nathanael Ruml, Berenika Kohoutová, Jakub Štáfek, Boleslav Polívka nebo Eva Holubová.

Nova nasazuje od tohoto týdne na úterní a středeční večery kuchařskou show MasterChef Česko. Vysílá se dvakrát týdně od 20:20, v úterním večeru na show navazuje druhá řada pořadu Souboj na talíři, ve kterém účinkují porotci soutěže MasterChef – Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemek Forejt.

Na první školní den, čtvrtek 1. září, zahájí TV Nova vysílání druhé řady seriálu Pan ProfesorVojtěchem Dykem v hlavní roli. Protihráčem mu bude na TV Prima ZOO.

V pátek 2. září bude mít premiéru nová show Můj muž to dokáže (TV Prima), moderovaná Adélou Gondíkovou a Ondřejem Urbanem.

V sobotu se představí nový díl soutěže Na lovu: Hvězdný speciál (TV Nova) a už druhý díl z nové řady talentové show Česko Slovensko má talent (Prima). Česká televize nabídne nový díl pořadu Zázraky přírody.

Od neděle 4. září pak na diváky TV Nova čeká nová řada seriálu Policie Modrava.

Vrací se také nové díly pořadů Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka, Víkend či Inkognito.

Starty premiérových pořadů na TV Nova a TV Prima v týdnu od 29.8. 2022

den datum TV Nova TV Prima
pondělí 29.8. Specialisté (2 díly) Pálava (2 díly)
úterý 30.8. MasterChef Česko, Souboj na talíři ZOO, 7 pádů Honzy Dědka
středa 31.8. MasterChef Česko Hořký svět, Show Jana Krause
čtvrtek  1.9. Pan Profesor II ZOO, Inkognito
pátek 2.9.   Můj muž to dokáže
sobota 3.9. Na lovu: Hvězdný speciál ČS má talent (od 27.8. 2022)
neděle 4.9. Policie Modrava  

Zdroj: programové plány TV stanice

Česká televize uvede v sobotu 3. září na ČT1 premiérový díl pořadu Zázraky přírody. Své další novinky pak do vysílání zařadí v týdnu od 5. září. Půjde především o novou řadu seriálu Případy 1. oddělení a minisérii Pozadí událostí.

-mav-