Penny nabízí za věrnost plyšová domácí zvířátka

sobota, 27. srpna 2022, 08:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové věrnostní kampani nabízí Penny se slevou osm plyšových domácích zvířátek z venkova.

Klíčový vizuál k věrnostní kampani Penny, zdroj: Penny

Klíčový vizuál k věrnostní kampani Penny, zdroj: Penny

Penny spouští novou věrnostní kampaň, v níž nabízí osm plyšových domácích zvířátek z českého venkova. Se slevou 75 % mohou za nasbírané body zákazníci získat plyšové hračky kravičky, ovečky, koníka, králíčka nebo pejska s kočičkou. 

„Naším sloganem v Penny je dlouhá léta hezky česky. Podporujeme tedy přirozeně i české zemědělství, český venkov a chceme, aby si děti od mala vytvářely vztah k našim tradicím, a všemu, co je neoddělitelnou součástí českého venkova a české země,“ komentuje volbu plyšáků Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu Penny, a dodává. „Vhodná zvířata jsme vybírali také na základě diskusí se samotnými dětmi, které nám pomohly vybrat těchto osm jejich zvířecích favoritů.“ 

Za každých 200 korun nákupu v Penny obdrží zákazník jeden bod. Za 10 bodů nasbíraných ve sběratelské kartičce pak bude možné zakoupit vybraného plyšáka za zvýhodněnou cenu 89,90 Kč. Lze jej pořídit i bez bodů, a to za plnou cenu 359,90 korun. Tato věrnostní akce potrvá od 25. srpna do 26. října a body bude možné uplatnit o týden déle, tedy až do 2. listopadu. Akce platí do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách Penny po celé republice. 

-stk-