Performio.cz loni zvýšila tržby na 458 mil. korun

čtvrtek, 4. srpna 2022, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Performio.cz zvýšila v loňském roce své tržby o 53 % na 458 milionů korun. Letos chce pokořit hranici půl miliardy.

Petr Melničuk, ředitel a spolumajitel výkonnostní agentury Performio.cz, zdroj: Perfomio.cz

Petr Melničuk, ředitel a spolumajitel výkonnostní agentury Performio.cz, zdroj: Perfomio.cz

Výkonnostní agentuře Performio.cz se v roce 2021 podařilo dosáhnout meziročního růstu o 53 %, což se rovná tržbám o objemu 458 milionů korun. Pro letošní rok si agentura stanovila za cíl pokořit půlmiliardovou hranici. 

„Finanční objem spravovaných prostředků a jeho každoroční rostoucí tendenci vnímám jako projev důvěry klientů v naše schopnosti. Klienti nám svěřují své rozpočty ve stále větší míře, a to znamená, že našim službám důvěřují,“ komentuje Petr Melničuk, ředitel a spolumajitel výkonnostní agentury Performio.cz. 

Agentura byla také oceněna v rámci soutěže „Agenturní spolupráce roku“, kterou pořádá společnost Seznam.cz. Získala nejvyšší ocenění v kategorii Cross-mediální spolupráce, a to za nejvyšší celoroční zásah v rámci jedné kampaně, kterou realizovala pro své klienty ePojištění.cz a Srovnejto.cz. Performio.cz se také stala Absolutním skokanem roku, což je důsledkem největšího ročního zvýšení absolutní hodnoty objemu spolupráce se Seznamem. 

Výkonnostní agentura Performio.cz působí na tuzemském trhu už 15 let. V rámci své činnosti se specializuje především na výkonnostní online kampaně. Patří do investiční skupiny Dignity podnikatele Kamila Koupého. Součástí skupiny je rovněž mediální dům Tiscali Media, zastupitelství ARBOmedia, yieldová platforma Performax.cz a technologická společnost AntiAdblock.com. 

-stk-