Seznam oprašuje reklamní koncept, uvádí kampaň na přihlášení

pondělí, 8. srpna 2022, 15:00 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Koncept nové kampaně Seznam.cz vychází z dřívější osvědčené reklamy internetové jedničky. Podporuje v ní přihlášení přes Seznam.cz.

Z nové kampaně Seznam.cz, zdroj: Seznam.cz

Z nové kampaně Seznam.cz, zdroj: Seznam.cz

Společnost Seznam.cz spouští kampaň na podporu „Přihlášení přes Seznam”. Jejím cílem je rozšířit povědomí o výhodách přihlášení, které Seznam nabízí nejen na svých službách, ale i na externích webech. Hlavní claim kampaně, jejíž kreativa vychází z osvědčeného spotu z roku 2003, je „Jedno heslo. Celý internet”.

Kampaň představuje výhody „Přihlášení přes Seznam“. „Vycházíme z konceptu známé kampaně, ve které jsme komunikovali ‚Email na celý život’. Ta se, věřím, vryla do paměti mnoha lidí,” říká Eva Kouřilová, senior marketingová manažerka Seznam.cz. „Náš spot tedy začíná podobně jako kdysi narozením, po kterém děti dostávají rovnou e-mail na Seznamu a díky němu pak mohou využít celou plejádu služeb a výhod v síti české internetové jedničky prostřednictvím Přihlášení přes Seznam,” doplňuje Marek Řípa, brand manažer Seznam.cz.

„Přihlášení přes Seznam“ má přinášet výhody zejména přímo na službách Seznamu. Lidé mají možnost si domovskou stránku poskládat podle sebe a je jim nabídnuto více obsahu, který odpovídá jejich zájmům. Přihlášení uživatelé také mohou diskutovat nejen na webech Seznamu, ale i na dalších webech českého internetu, nebo využít nástroj Cenový kompas Sreality.cz, díky kterému si mohou zjistit průměrnou cenu nemovitostí k bydlení v různých lokalitách či Investiční kalkulačku.

Na službách Sreality.cz, Sbazar.cz nebo Sauto.cz je po přihlášení možné využít Hlídacího psa upozorňujícího na novou nabídku splňující zadané požadavky. Přihlášení je možné využít i při navigování, plánování tras nebo hodnocení podniků na Mapy.cz. Uživatelé také nemusí vyplňovat registrační údaje na mnoha českých e-shopech. Díky jednomu kliknutí se přihlásí například do Alzy nebo Slevomatu.

Nová kampaň Seznam.cz, zdroj: Seznam.cz

Kampaň startuje v pondělí 8. srpna a je k vidění v televizi na kanálech Nova Group, Prima Group a prostřednictvím sponzorských vzkazů na České televizi. Televizní spoty doplní i video a statické formáty v síti reklamního systému Sklik, na YouTube, Facebooku či Spotify, zapojeno bude i rádio Expres FM a Classic Praha a síť kin Cinestar. V tisku se kampaň objeví v Deníku a Právu. Kampaň potrvá do konce září.

Výzkum: Téměř polovina lidí má obtíže zapamatovat si všechna hesla

úterý 26. července 2022

-mav-