Slevomat cílí s recenzním webem na rodiny s dětmi

středa, 3. srpna 2022, 10:40 Aktuality, Marketing MediaGuru

Slevomat  rozšiřuje své aktivity zaměřené na rodiny s dětmi, navazuje spolupráci s platformou OvěřenoRodiči.cz.

Zdroj: Slevomat

Zdroj: Slevomat

Cestovní a zážitkový portál Slevomat rozšiřuje své aktivity cílené na rodiny s dětmi. Společnost nejnověji navázala spolupráci s platformou OvěřenoRodiči.cz, jež slouží jako komunitní web, který rodičům recenzuje a dává tipy jak trávit volný čas s dětmi. Aktuálně najdou rodiče u každé recenze zároveň i tip na ubytování na Slevomatu.

„Dlouhodobě se snažíme přinášet zajímavé tipy na ubytování a aktivity pro rodiny s dětmi. Rodičům chceme pomoci jim řešit volný čas, protože víme, jak náročné může být plánování času i rozpočtu,“ komentuje ředitel Slevomatu Ladislav Veselý s tím, že OvěřenoRodiči.cz bylo před lety firmě inspirací k vytvoření vlastního Magazínu.

Doporučená ubytování jsou vždy vybírána tak, aby byla k danému cíli co nejblíže a zároveň aby měla skvělé hodnocení od zákazníků Slevomatu. „Se Slevomatem souzníme ve spoustě věcí. Spojuje nás cíl inspirovat lidi k zážitkům a užívání si společného času. Obdobně se zaměřujeme také na kvalitu: u nás najdete jen místa ověřená skutečnými rodiči, na Slevomatu zase platí, že jakmile ubytování dostane méně než 3,9 z 5 hvězdiček, na webu už ho nenajdete,“ dodává za OvěřenoRodiči.cz jedna ze zakladatelek webu Romana Trusínová. 

Slevomat pro rodiny s dětmi nabízí více než 1100 ubytování. Mezi nejžádanější lokality patří oblast Jihomoravského kraje, Vysočina a v posledních letech také hlavní město Praha nebo Středočeský kraj.

-stk-