Socialsharks získává OMV, Raiffeisenbank a J&J

středa, 24. srpna 2022, 17:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tři nové klienty si připisuje agentura Socialsharks, jež bude Raiffeisenbank, OMV a Johnson & Johnson spravovat sociální sítě.

Zdroj: Socialsharks

Zdroj: Socialsharks

Digitální a kreativní agentura Socialsharks rozšiřuje své portfolio značek, kterým povede sociální sítě a bude pomáhat s komunikací. Mezi nové klienty patří Raiffeisenbank, OMV a Johnson & Johnson. 

Pro výrobce zdravotnických a hygienických potřeb Johnson & Johnson bude agentura spravovat značku tampónů O.b. a Nicorette. V tuto chvíli Socialsharks dokončuje komunikační koncept a zajišťuje spolupráce s influencery pro sociální sítě O.b. Kromě klasických sociálních sítí připravuje kampaně a obsah pro YouTube kanál a TikTok. 

Od července Socialsharks vedou facebookové stránky a community management pro značku čerpacích stanic OMV. Jedním z důležitých komunikačních témat je také aplikace OMV MyStation. Aplikace spočívá ve sbírání věrnostních bodů za nákupy, které mohou zákazníci proměnit v zážitky a speciální odměny. V rámci spolupráce plánuje agentura do budoucna kampaně a produkce pro digitální komunikaci. 

U Raiffeisenbank se stará o strategie a komunikaci napříč sociálními sítěmi, dále jsou v plánu digitální aktivity podporující znalost značky a rozšíření komunikace na další kanály. 

-stk-