Televize Seznam nasadí show Babičko, vař! nebo Jukebox Honzy Dědka

čtvrtek, 25. srpna 2022, 14:25 Aktuality, TV MediaGuru

Vařicí show Babičko, vař! s kuchařem Pavlem Berkym nebo pořad Jukebox Honzy Dědka zařadí do podzimního vysílání Televize Seznam.

Babičko, vař!, zdroj: Televize Seznam

Babičko, vař!, zdroj: Televize Seznam

Televize Seznam nabídne v podzimním vysílání cooking show Babičko, vař! s kuchařem Pavlem Berkym. Vysílat se bude od 12. září každé pondělí od 20:15. Od neděle 18. září pak zařadí nový soutěžní pořad Jukebox Honzy Dědka. Ve středu už tradičně vysílá pořad Moje místa, ukazující oblíbená zákoutí celebrit a nově je doplní každý měsíc Moje místa Speciál vysílaný z divadla s moderátorem Romanem Vojtkem. Vedle toho zařadí i kultovní filmy jako Lara Croft – Tomb Raider, Sin City: město hříchů či Dobrý Will Hunting. Pokračují i české filmy a představí se i nová britská reality show Miluj svoji zahradu, která navazuje na Zahradní proměny.

Zdroj: Televize Seznam

Zdroj: Televize Seznam

„Do podzimního vysílání Televize Seznam zařadíme vlastní zábavné pořady s oblíbenými tvářemi, nově programové schéma rozšíříme i o soutěžní formáty. Program dále doplní větší množství českých a zahraničních filmů,“ říká Ivan Mikula, ředitel Televize Seznam. „Vzhledem k diváckému úspěchu seriálu Lajna a trenéra Hrouzka, který jsme na Televizi Seznam uvedli na konci minulého roku, se věnujeme i přípravě hrané tvorby. Aktuálně probíhá natáčení komediálního seriálu z mysliveckého prostředí se skvělým hereckým obsazením. Jeho uvedení plánujeme na jaře příštího roku a osobně se na něj velice těším. Připravujeme a realizujeme i několik dalších pořadů, které vychází jak ze zavedených formátů produkce Stream originals, případně se jedná o zcela nové seriály,“ dodal.

Zábavná cooking show Babičko, vař! s kuchařem Pavlem Berkym v roli moderátora postaví proti sobě šestnáct babiček. Vařicí soutěž nabídne sérii patnácti duelů, ze kterých vzejde vítězka. Roli porotců se chopí zástupci českého showbyznysu. 

Nový hudebně soutěžní pořad Jukebox Honzy Dědka zase prověří znalosti na poli populární hudby soutěžících ve studiu i diváků u obrazovek. Moderátor Honza Dědek si bude spolu se svojí kolegyní Anetou Kratochvílovou zvát nejenom soutěžící, ale i osobnosti z řad zpěváků, herců či sportovců. Vysílat se bude v neděli od 20:15.

Od 7. září se v premiérových dílech vrátí pořad Moje místa. Postupně představí svá místa například herečka a spisovatelka Jana Bernášková, dále herec, moderátor a dabér Pavel Zedníček nebo herec a profesor rétoriky Jan Přeučil s Evou Hruškovou

Babičko, vař!, zdroj: Televize Seznam

Babičko, vař!, zdroj: Televize Seznam

Jukebox Honzy Dědka, zdroj: Televize Seznam

Jukebox Honzy Dědka, zdroj: Televize Seznam

Z českých filmů se v nabídce Televize Seznam objeví například rada Vacátko, dále Vrchní, prchni!, Jáchyme, hoď ho do stroje! nebo Obecná škola. Ze zahraničních seriálů například se bude vysílat např. Profesor Tempest nebo Ztracený symbol

-mav-