Toyota se spojuje s gastro projektem Taste of Prague

úterý, 30. srpna 2022, 16:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Jan a Zuzana Valentovi, stojící za gastro projektem Taste of Prague, a fotograf Prokop Pithart se stali novými ambasadory Toyoty.

Jan a Zuzana Valentovi z gastro projektu Taste of Prague, zdroj: Toyota

Jan a Zuzana Valentovi z gastro projektu Taste of Prague, zdroj: Toyota

České zastoupení značky Toyota rozšiřuje svůj tým ambasadorů o nové oblasti, konkrétně o gastro scénu, cestování, přírodu a umění. Nově s Toyotou začala spolupracovat dvojice Jan a Zuzana Valentovi provozující gastro projekt Taste of Prague, který organizuje gastro výlety v Praze a na Moravě. V rámci spolupráce bude využívat Toyotu RAV4 s plug-in hybridním pohonem.

Dalším novým ambasadorem japonské automobilky v Česku je fotograf a filmař Prokop Pithart, který se věnuje objevování a ochraně přírody. V letošním roce uvedl svůj pořad Do divočiny na iVysílání České televize. Jezdí teď vozem Toyota Hilux, ale naposledy se do přírody vydal i v modelu RAV4 Adventure. Jeho foto a video materiály využívá Toyota jako obsah pro svoji marketingovou komunikaci.

„Taste of Prague a Prokop Pithart jsou dalšími jmény na seznamu našeho Teamu Toyota, který tím rozšiřujeme z původně striktně sportovního zaměření na úplně nová území. Urbanistický gastro projekt je nám velmi blízký tím, že nabízíme elektrifikovaná auta, která právě ve městě mají největší význam. A spojení s přírodou v případě Prokopa je logické v rámci naší nabídky terénních modelů, které můžou využít lidé při práci i na výlety. Díky tomu jsme schopni oslovit ještě širší publikum,“ říká Michal Velička, šéf marketingu značky Toyota.

Od loňska je Toyota oficiálním partnerem divadelního souboru Cirk La Putyka. Z oblasti sportu jsou ambasadory značky vodní slalomář Lukáš Rohan, běžkyně Kristiina Mäki, para atletka ve sprintu a vrhu koulí Anna Luxová, rychlostní kanoista Martin Fuksa, tenistka Barbora Strýcová, oštěpařka Nikola Ogrodníková, plavkyně Bára Seemanová, skater Max Habanec, moderní pětibojař David Svoboda a jeho bratr triatlonista Tomáš Svoboda nebo snowboardcrossařka Eva Samková.

„Se všemi ambasadory Toyota připravuje pravidelně originální obsah pro vlastní i placené marketingové kanály a sociální sítě Facebook, Instagram, YouTube a LinkedIn. Celý náš Team Toyota je významnou a velmi viditelnou součástí našich marketingových aktivit,“ dodává Michal Velička.

-stk-