Toyota spustila kampaň na své nízkoemisní vozy

úterý, 2. srpna 2022, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nová kampaň Toyoty představuje alternativní pohony. Její součástí bude na podzim i roadshow.

Jedním z představovaných nízkoemisních modelů v kampani je i Toyota bZ4X, zdroj: Toyota.

Jedním z představovaných nízkoemisních modelů v kampani je i Toyota bZ4X, zdroj: Toyota.

České zastoupení automobilky Toyota spustilo novou brandovou kampaň s názvem „Beyond Zero“, jež představuje alternativní pohony. Na podzim na ni naváže stejnojmenná roadshow. 

V rámci kampaně chce Toyota upozornit na to, že jako jedna z mála automobilových značek nabízí všechny typy alternativních pohonů – od full hybridních přes plug-in hybridní modely až po bateriové a vodíkové elektromobily.

„Beyond Zero pro nás znamená, že chceme jít za hranice toho, co nabízí běžná automobilka. Naše starost o planetu nekončí tím, že uděláme technologicky nejvyspělejší auto na trhu. Chceme jít dál, za hranice nulových emisí a nabídky veškerých možných alternativních pohonů. Uhlíková neutralita, jak ji vidí Toyota, zahrnuje přístupy a iniciativy zaměřené na vynulování celkových emisí CO2 napříč celým životním cyklem vozidla – včetně výroby, distribuce, provozu, recyklace a konečné likvidace. Beyond Zero znamená přinášet výhody pro celou společnost, pro životní prostředí i pro každého jednotlivce. Zároveň ale nezapomínáme na emoce, a tak jdeme i za hranice běžného cestování autem. Naše modely budou čím dál snazší na ovládání, bezpečnější i zábavnější na řízení,“ říká marketingový manažer české Toyoty Michal Velička.

Kampaň poběží v televizi, kde bude na kanálech skupiny Prima vysílán 30s reklamní spot, a také na internetu. Objeví se na YouTube, dále využije bannerovou reklamu s vizuály se zaměřením nejen na Beyond Zero, ale také na konkrétní modely s vodíkovým (Mirai) a plug-in hybridním pohonem (RAV4 plug-in). 

Od září na kampaň naváže roadshow, jež ukáže jednotlivé modely reprezentující to nejnovější v každé kategorii. Plně hybridní modely bude reprezentovat Corolla Cross s nejnovějším hybridem 5. generace, plug-in hybridy RAV4 plug-in, vodíkový pohon druhá generace vodíkového modelu Mirai a bateriové elektromobily model Toyota bZ4X. „Kromě jednotlivých modelů představíme interaktivní formou i jednotlivé technologie,“ doplňuje Michal Velička.

-stk-