ZOOT spustil samostatný shop-in-shop značky Orsay

pondělí, 8. srpna 2022, 06:50 Aktuality, Retail MediaGuru

Od července otevřel ZOOT samostatný shop-in-shop pro značku Orsay, jež málem opustila český trh.

Orsay má na ZOOTu samostatný shop-in-shop, zdroj: ZOOT.

Orsay má na ZOOTu samostatný shop-in-shop, zdroj: ZOOT.

Módní značka Orsay, jež se původně chtěla stáhnout z českého a slovenského trhu, je nyní online k dostání na ZOOTu. Ten pro ni vytvořil samostatný shop-in-shop. V průběhu srpna se nabízená kolekce výrazně rozšíří o dovezené zásoby z Německa. Všech 90 obchodů Orsay na obou trzích navíc díky novému majiteli zůstává otevřených. 

„Celá domluva, naskladnění, rychlé zveřejnění produktů u nás na webu i spuštění brand shopu značky Orsay, kde se už dnes mohou zákazníci inspirovat celými outfity a vybrat si z prvních desítek produktů, jsme zvládli během pár týdnů. Jsem moc rád, že už si je zákazníci objednávají. Už v nejbližších dnech chystáme obrovské rozšíření nabídky,” uvedl Milan Polák, ředitel společnosti Digital People, která provozuje e-shop ZOOT.

ZOOT podpoří značku novou reklamní kampaní. Postupně budou spuštěny také osobní odběry v maloobchodní síti a další služby, na které byli zákazníci značky zvyklí. „Možnost vyzkoušet si módní kousky při vyzvednutí už v ten samý den je pro ZOOTí zákazníky tou nejzajímavější službou. Nově si teď navíc mohou produkty Orsay objednávat a zkoušet v desítkách ZOOT kabinek po Česku a Slovensku,“ dodává Polák. 

Značku Orsay založila v roce 1975 německá textilní obchodní společnost. Se sídlem ve městě Baden-Württemberg Willstätt se specializovala na módu pro ženy. První česká kamenná pobočka byla otevřena v roce 1998 v Plzni a na českém a slovenském trhu se podnik udržel téměř 25 let. Dosahovala tržeb až 1,1 miliardy korun.

Kromě značky Orsay převzal letos na jaře ZOOT prodej včetně logistiky francouzské značky Camaïeu, která působila v České republice 18 let a provozovala zde 27 prodejen. 

ZOOT a Digital People převzaly francouzskou značku Camaieu

pondělí 7. února 2022

-stk-