Albert kampaní představuje novou řadu pro děti

pondělí, 5. září 2022, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Albert uvádí na trh novou produktovou řadu Nature’s Promise Kids.

Klíčový vizuál ke kampani Nature's Promise Kids, zdroj: Albert

Klíčový vizuál ke kampani Nature's Promise Kids, zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert uvádí na trh novou produktovou řadu Nature’s Promise Kids. Podporuje ji kampaní, jež navazuje na komunikační koncept „Lepší jídlo je lepší pro všechny“ a zaměřuje se na zdravý růst dětí. 

Novou řadou produktů cílí Albert na děti od 4 do 12 let. V jejich složení není možné nalézt 102 látek běžně používaných v potravinách, jako jsou například umělá barviva či aromata. Zároveň si nové výrobky hrají s tvary, které děti mohou oslovit – křupky mají tvar delfínků a sušenky roztomilých zvířátek. Hravý je i design obalů – například veselé ovoce hrající badmiton se stalo výraznou součástí celé kampaně.

„Pro všechny rodiče je důležité, aby jejich děti zdravě rostly. Naším dlouhodobým cílem je nabízet kvalitní, pestrou a vyváženou stravu, která je v tomto podpoří. Nová řada Nature’s Promise Kids je ideálním řešením, především na svačinu do školy či na výlet,“ popisuje zrod řady Tereza Tláskalová, Brand Communication Manager Albertu.

K vidění je kampaň v televizi, tisku, outdooru, na internetu a v místě prodeje. Kreativa pochází z dílny agentury VCCP, která stojí i za dlouhodobým komunikační konceptem „Lepší jídlo je lepší pro všechny“.

„Pro zdravý růst dětí je strava velmi důležitá, ale každý rodič ví, že ne vždy je s dětmi ohledně jídla snadná domluva. I děti ale rozumí tomu, že když budou správně jíst, budou také růst. A pokoření růstových milníků je pro děti tou největší odměnou,“ komentuje motiv nové kampaně za agenturu Luboš Jahoda. Produkci televizního spotu zajistila společnost Armada Films pod režijním vedením Tomáše Řehořka.

-stk-