Decathlon v náborové kampani hledá lásku ke sportu

neděle, 4. září 2022, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Decathlon spouští novou náborovou kampaň, v níž hledá kolegy, kteří žijí sportem.

Klíčový vizuál k náborové kampani Decathlonu, zdroj: Decathlon

Klíčový vizuál k náborové kampani Decathlonu, zdroj: Decathlon

Společnost Decathlon ve své nové náborové kampani „Hledáš místo“  chce najít zaměstnance, kteří žijí sportem. Její hlavní myšlenkou je, že firma umožňuje spojit lásku ke sportu s prací a současně svým lidem dává prostor k profesnímu růstu a dalšímu rozvoji. 

Kreativní zpracování kampaně stojí na vybraných sportovních aktivitách fungující coby paralela k zaměstnanecké filozofii. Autenticitu zvyšuje obsazení skutečných zaměstnanců, kteří komunikují široké možnosti, jaké jim práce ve společnosti nabízí.

„Velká část našich kariérních posunů se odehrává právě interně, kdy se ze studentů, kteří hledali brigádu při škole, se stávají budoucí ředitelé. To je něco, co jsme chtěli vyjádřit i touto kampaní. Není důležité, kde začínáš, ale kam se chceš dostat,“ říká Zuzana Cibulčíková, HR leader společnosti. 

Kampaň, jež zahájila 1. září, běží na internetu, v outdooru a v místě prodeje. Součástí jsou také PR aktivity.

Pod kreativou je podepsána agentura Jandl Praha. Produkci obstarala společnost IS produkce. Režie se ujal Víťa Procházka. Fotografie vytvořil Jakub Koutný. Natáčení a focení kampaně probíhalo v Brně Modřicích, v největší prodejně Decathlonu v České republice. Aby nemusel být omezen provoz, natáčelo se celou noc až do časných ranních hodin.

-stk-