Do agentury Adexpres nastupují Slezáková a Synčák

úterý, 6. září 2022, 06:10 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Do managementu agentury Adexpres přichází Martina Slezáková a Ondřej Synčák.

Ondřej Synčák a Martina Slezáková přicházejí do agentury Adexpres, zdroj: Adexpres.

Ondřej Synčák a Martina Slezáková přicházejí do agentury Adexpres, zdroj: Adexpres.

Do managementu agentury Adexpres ze skupiny Dentsu nastupují dva noví ředitelé. Novou Client Service Directorkou se stala Martina Slezáková, na pozici Digital Transformation & Technology Directora přišel Ondřej Synčák.

Martina Slezáková nastoupila na uvolněné místo po Petře Košaříkové, která se v květnu letošního roku přesunula na pozici ředitelky pro rozvoj obchodních vztahů. Do Adexpresu přichází z agentury Knowlimits, kde působila na pozici Head of Digital, dříve vedla digitální týmy také v agenturách Mindshare nebo Mediacom. Jako ředitelka klientského servisu bude mít na starosti vedení týmu, který se aktuálně stará o téměř 50 klientů agentury. 

Ondřej Synčák bude zastávat pozici Digital Transformation & Technology Directora. Jeho úkolem bude především pomoci agenturním klientům s jejich často již probíhající transformací v oblasti digitálního marketingu. Ondřej Synčák dlouhou dobu působil jako globální konzultant v technologické firmě Adform a v posledních letech vybudoval a následně i vedl marketingový tým řetězce hotelů Orea Hotels. Ve své nové roli bude mít na starosti nejen technologie a jejich inovativní rozvoj, ale také propojování jednotlivých produktů z portfolia Dentsu a vytváření řešení na míru jednotlivým klientům. 

Celý tým pak čeká v následujících měsících kompletní rebranding, během kterého se Adexpres přejmenuje na iProspect Česká republika a plně se začlení do globální struktury. „V České republice bude užší propojení s iProspectem znamenat lepší přístup ke globálnímu know-how, silnější zázemí globální sítě a s tím i příležitost rozvoje lokálního byznysu, tudíž těžit z něj budou jak klienti, tak i experti, kteří v agentuře působí,“ říká Petr Chajda, CEO Dentsu CZ, SK a HU.

-stk-