Frekvence 1 upravila koncept svého ranního vysílání

středa, 21. září 2022, 11:50 Aktuality, Rádio MediaGuru

V Ránu Frekvence 1 se hosté stávají součástí vysílání spolu s moderátory Lubkou Ponížilovou a Miroslavem Michálkem. Víkendová rána pak moderuje Petr Vágner.

Miroslav Michálek a Lubka Ponížilová, zdroj: Frekvence 1

Miroslav Michálek a Lubka Ponížilová, zdroj: Frekvence 1

Od září dostala všechna ranní vysílání na Frekvenci 1 novou podobu. Pořad Ráno Frekvence 1 se vysílá od pondělí do pátku od 6 do 10 hodin. Moderátoři Lubka Ponížilová a Miroslav Michálek zvou k sobě do studia na ranní kávu a neformální povídání vždy někoho z řad známých herců, zpěváků, sportovců nebo spisovatelů. „Nejde o klasické rozhovory, které vysílají všude a jak jsme je i my dělali dříve. Nově si s hosty povídáme jako s kolegy a kamarády u kávy nebo snídaně,“ přibližuje Michálek. „Tím, že hosté tráví s námi dvě hodiny ve vysílání, tak se stávají dočasnými členy našeho ranního týmu. Proto je zde i dost času na vymýšlení různých úkolů nebo dotazů pro dalšího hosta,“ doplňuje Ponížilová. 

I nadále se vysílá soutěž Poslední slovo a Platíme za vás. Stejně tak zůstává show Kraus a blondýna nebo výběr toho nejlepší z humoristického Nedělního lajfu Petra Jablonského. Doplňují je zprávy z denního tisku, předpověď počasí a informace o dopravě.

V září se na Frekvenci 1 po několikaleté pauze vrátil také moderátor Petr Vágner. Vysílá každou sobotu a neděli od 6 do 10 hodin.

-mav-