Globus chystá v Praze svůj druhý obchod Fresh

pátek, 2. září 2022, 11:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Na podzim otevře Globus v Praze svůj druhý maloformátový obchod v konceptu Globus Fresh.

V pořadí druhá prodejna Globus Fresh bude otevřena na pražských Stodůlkách, zdroj: Globus.

V pořadí druhá prodejna Globus Fresh bude otevřena na pražských Stodůlkách, zdroj: Globus.

Globus letos na podzim otevře druhý maloformátový obchod v konceptu Globus Fresh. Bude umístěn v pražských Stodůlkách a nabídne širokou škálu produktů vlastní výroby a vlastních značek. 

Globus Fresh v pražských Stodůlkách bude situován naproti Radnici Prahy 13. Na ploše 238 metrů čtverečních si budou vybírat zákazníci sortiment čerstvých potravin z vlastních výrob, nápoje či vlastních značek Globusu. Veškeré produkty vlastní výroby budou čerstvě připravovány v mateřském domě HM Zličín vlastními řezníky, pekaři a kuchaři, a tentýž den doručovány do Stodůlek. 

„Věříme, že v rámci Prahy 13 zákazníci ocení nabídku kvalitního sortimentu a čerstvost produktů našich výrob. Pokračujeme tak v záměru rozšiřování maloformátových provozoven Fresh. V nich se zaměřujeme na naše silné stránky. To jsou čerstvé řeznické a pekárenské produkty z našich výrob, ovoce, zelenina a sortiment Zdravého světa, tedy alternativních potravin. Zároveň bude nabídka obsahovat poměrně bohatý výběr hotových jídel z naší restaurace. Fresh je koncept s dostatečně širokým výběrem sortimentu kterým se chceme přiblížit lidem v místě jejich bydliště,“ říká mluvčí společnosti Globus Aneta Turnovská. 

V tuto chvíli společnost zahajuje v prostorech Globus Fresh ve Stodůlkách rekonstrukci, která by měla trvat do října letošního roku, kdy je naplánováno otevření provozovny. 

Společnost Globus v současnosti provozuje 15 velkoformátových hypermarketů. V rámci konceptu maloformátového obchodu Fresh funguje od roku 2018 na ploše 200 metrů čtverečních obchod v Pardubicích na sídlišti Dubina. Druhý obchod s restaurací na pražské Pankráci byl však v důsledku pandemické situace v roce 2020 uzavřen. 

Globus po necelém roce zavírá prodejnu v Praze na Pankráci

pondělí 14. prosince 2020

-stk-