Hlavenka a Scio vkládají další investice do Nenech to být

úterý, 13. září 2022, 10:50 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Platforma Nenech to být získala už od investorů částku ve výši jeden milion dolarů.

Pavel Ihm, Jan Sláma, David Špunar, zdroj: Nenech to být

Pavel Ihm, Jan Sláma, David Špunar, zdroj: Nenech to být

Investoři Jiří Hlavenka a společnost Scio vložili do projektu Nenech to být (NNTB) Jana Slámy, Davida Špunara & Pavla Ihma další finanční prostředky, díky čemuž jejich celková investice dosáhla téměř milionu dolarů. Nenech to být (NNTB) se z platformy bojující převážně se šikanou ve školách vyvinula také v nástroj, který se stará o zlepšování firemní kultury a compliance.

Získaná část investice má sloužit pro růst NNTB. „Tento kapitál hodláme využít především na zahraniční expanzi,” uvedl Jan Sláma s tím, že Nenech to být, v zahraničí fungující jako FaceUp.com, disponuje platícími klienty ve 20 státech světa. Nově příchozí zákazníci pocházející mimo Českou republiku tvoří až 80 %, přičemž nejvíce z nich se nachází v USA, často se jedná o firmy ze Silicon Valley. Dále následuje Velká Británie, Jihoafrická republika a Portugalsko.

„Je tam více faktorů, proč jsem se rozhodl investovat do Nenech to být. Hlavním je, že ten produkt je opravdu užitečný. Není to žádná služba, která uměle vytváří problémy a poté dodává řešení čistě proto, aby generovala zisk pro své tvůrce. Zde skutečně dochází k řešení problémů, jakými jsou například bossing nebo šikana, což jsou závažné a celosvětově rozšířené problémy. Platforma Nenech to být je dokáže řešit, což jsme si doposud perfektně vyzkoušeli ve školách. Tento tým navíc prokázal, že dokáže překonávat nejen hranice států, ale i hranice svého rozvoje a našich očekávání. Jejich růstový potenciál je neuvěřitelně rychlý a efektivní,” uvedl investor Jiří Hlavenka.

-mav-