Komunikaci koncernu Wienerberger zajistí Topic PR

neděle, 18. září 2022, 08:05 Aktuality, PR MediaGuru

Komunikaci koncernu Wienerberger a produktovou komunikaci značek Porotherm, Tondach, Semmelrock Terca a Penter zajistí Topic PR.

Zdroj: FB Wienerberger

Zdroj: FB Wienerberger

Společnost Wienerberger, největší výrobce stavebních materiálů v Česku, si na komunikaci vybrala agenturu Topic PR. Ta zajistí korporátní komunikaci koncernu Wienerberger a produktovou komunikaci značek Porotherm, Tondach, Semmelrock, Terca a Penter. Součástí spolupráce je také strategické PR poradenství.  

„Wienerberger prochází velkou proměnou. Mimo výrobu moderních stavebních materiálů a poskytování ucelených stavebních řešení na trh dodáváme také stále více inovací. Letos představíme fotovoltaické moduly integrované do střešní krytiny, pracujeme na vývoji zdícího robota a v brzké době chceme na trh uvést unikátní cirkulární fólii pro ploché střechy Leadax. Stále důležitější je úspora energií a k tomu jednoznačně patří využívání špičkových materiálů a do sebe zapadajících řešení s ohledem na jejich ekologickou výrobu i složení a odolnost s ohledem na zásadnost investice do vlastního bydlení. To vše za situace, kdy celý sektor ohrožují rozkolísané ceny energií. Hledali jsme partnera, který nás v plnění nových výzev podpoří,” říká Head of Marketing Wienerberger Jan Minář.

Wienerberger svými technologickými novinkami nastavuje nové trendy v kvalitě i udržitelnosti. Jsem velmi rád, že budeme součástí tohoto technologického skoku,” říká Managing Director a zakladatel Topic PR Karel Pluhař. 

Společnost Wienerberger vyrábí pálené cihly a střešní tašky. Její portfolio na trhu v ČR nyní zahrnuje zdicí systém Porotherm, pálenou střešní krytinu a doplňky střech Tondach, obkladové a lícové cihly Terca, keramickou dlažbu Penter a betonové produkty Semmelrock. Je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Group, jenž představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálených střešních krytin v Evropě.

-stk-