Michael Schindler je COO v polské digitální agentuře

pondělí, 12. září 2022, 13:20 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Michael Schindler, bývalý šéf pobočky Wunderman Thompson v Praze, přichází do polské digitální agentury Funktional na pozici COO.

Michael Schindler, zdroj: Funktional

Michael Schindler, zdroj: Funktional

Michael Schindler, bývalý managing director české pobočky agentury Wunderman Thompson, nastupuje do vedení krakovské digitální agentury Funktional jako COO (Chief Operating Officer). Do společnosti Funktional přešel přímo ze skupiny Adecco Group. Je zodpovědný za budování nových firemních struktur a dohled nad nimi a za celkové řízení rozpočtu agentury. Podřízen je přímo CEO agentury, Hubertu Pokrowieckému.

Michael Schindler pracoval v síti Wunderman Thompson více než 20 let, z toho posledních 11 let jako Managing Director týmu pro global business services v pražské pobočce. Od roku 2012 také jako Senior VP/Global Head Of Center Operations pro pobočku WT v Bostonu. Od roku 2020 spolupracoval se švýcarskou skupinou Adecco Group na vytvoření globálního týmu pro marketing operations v Praze a Mexico City, nejprve na pozici Marcom Operations Director/Head of EMEA MOC hub, a poté jako Senior VP/Marketing Operations.

-mav-