Mobile Internet Forum ukáže příležitosti v byznysu a marketingu

pátek, 16. září 2022, 07:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Co přináší nové mobilní technologie marketingu a obchodu, cesty ke zvyšování uživatelského zážitku, případové studie a data. To jsou témata konference Mobile Internet Forum.

Mobile Internet Forum, ilustrační foto, zdroj: Internet Info

Mobile Internet Forum, ilustrační foto, zdroj: Internet Info

Jaký vliv mají nové mobilní technologie na obchod, vzdělání, marketing nebo zákaznický zážitek? Jaký na tvorbu a konzumaci obsahu? Jak velký je trh mobilních her a jaké přináší příležitosti pro firmy a marketéry? Jak co nejlépe dostat novou mobilní aplikaci mezi uživatele? Jak těžké je v tomto období chránit data v mobilních zařízeních? Nejen to prozradí řečníci na konferenci Mobile Internet Forum 2022. Uskuteční se 4. října v prostorách pražského Hotelu Jalta na Václavském náměstí.

Témata přednášek

Od mobilu k metaverzu: Jak imerzivní technologie mění zábavu i byznys

Mobilní zařízení už pomocí rozšířené reality umí nakonfigurovat produkt podle našich představ nebo objevovat nová místa, otevřít portály do jiných světů. Kateřina Hanáčková a Robin Pultera z Brainz Immersive ukáží, jak tyto reality pronikají do umění, průmyslu i marketingu, a představí trendy, které určují nový směr produkce obsahu.

Budoucnost mobilního gamingu a jeho využití v marketingu

Jsou mobilní hry pouze kratochvíle při cestě MHD nebo plnohodnotný herní žánr? Jak vypadá typický hráč? Má mobilní gaming esportový potenciál? Jak velký je trh mobilních her a jaké přináší příležitosti pro firmy a marketéry? Nejen tyto, ale i další otázky zodpoví přednáška Martina Doležela ze Samsung Electronics.

Jak vytvořit zážitek na míru díky rozšířené realitě

Jak na maximum využít nejmodernější technologie, aby bylo možné zákazníkům nabídnou co největší end-to-end zážitek? To ukáže Lukáš Strnadel z vývojářského studia Futured na příkladu aplikace, kterou vytvořili pro Národní muzeum.

Moderní technologie ve službách obchodu

Digitalizace retailu patří v současnosti k hlavním tématům v oboru. Jaké jsou aktuální trendy u nás, jak lze v této oblasti využít mobilní aplikace a v jakých dalších segmentech má velký potenciál samoobslužný koncept, který letos zavedl COOP ve své prodejně ve Strakonicích? To zodpoví Pavel KozlerKnowinstore a Lukáš NěmčíkCOOPu.

Jak zvýšit životní standard prostřednictvím mobilních zařízení

Původně studentský projekt virtuálního fitness kouče zaznamenal boom v období covidové pandemie a mobilní aplikaci Fitify si stáhlo už více než 15 milionů uživatelů. Růst podpořilo také navázání pravidelné spolupráce s Applem a v přednášce Oldřicha Janušky zazní tipy a zkušenosti, jak se dostat mezi nejlepší fitness aplikace.

Jak zlepšit komunikaci a kvalitu služeb pomocí virtuální reality

Jakým způsobem může virtuální realita pomoci při nácviku řešení kritických a krizových situacích nejen v oboru hospitality? To je téma pro Jiřinu Jenčkovou z Perfect Hotel Concept

Program konference Mobile internet Forum je k dispozici na webu akce. Zde je možné se i zaregistrovat