Nová kampaň CZC: „Když nemáte Forejta, dejte tam Babicu“

středa, 7. září 2022, 14:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Tváří nové kampaně CZC s názvem „Be a Gamer“ je kuchař Jiří Babica.

Jiří Babica v kampani CZC, zdroj: CZC

Jiří Babica v kampani CZC, zdroj: CZC

Tváří nové kampaně CZC s názvem „Be a Gamer“ je kuchař Jiří Babica, který je mezi geeky známý kuchařkou „Ich bin ein Gamer“. V kampani zapéká herní toasty přímo v notebooku, pro herní myši vaří herní podložky a nechybí ani Kapr Strike odkazující na střílečku Counter-Strike. Kampaň potrvá celé září a kromě slev na elektroniku nabízí i soutěž o herní vybavení v hodnotě 100 tisíc Kč.

„Neměli jsme na Forejta, tak jsme tam dali Babicu,“ glosuje s nadsázkou novou kampaň marketingový ředitel CZC Milan Duda. „Baví nás dělat marketing hraně, a přesně o tom je série videí pro kampaň Be a Gamer, která po pár letech potřebovala trochu okořenit. Jirka Babica je díky své kulinářské show mezi herní komunitou legendární, takže bylo jasné, že recept, ve které propojíme jeho kulinářský svět s naším světem elektroniky, bude mezi hráči rezonovat,“ dodává Milan Duda. Ze série videí jsou publikované zatím dvě.

Zdroj: CZC

Zdroj: CZC

Videa budou postupně vycházet celé září na sociálních sítích CZC včetně YouTube, Facebooku, Instagramu a nově i na CZC TikToku. Tvář Jiřího Babici se dále objeví na vizuálech ke kampani, v online kanálech včetně displejové reklamy a na webu CZC. Kampaň vznikla ve spolupráci s agenturou DDB FTW, produkcí Fame Factory. Pod konceptem se podepsali studenti MKPR.

-mav-