PR aktivity start-upu Sharry povede Caldová

úterý, 13. září 2022, 16:40 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

PR start-upu Sharry bude mít na starosti Denisa Caldová.

Denisa Caldová, zdroj: Sharry

Denisa Caldová, zdroj: Sharry

Do čela PR start-upu Sharry nastupuje Denisa Caldová. Na starosti bude mít globální PR aktivity, zejména na americkém trhu, který je pro Sharry klíčový. Jejím úkolem bude vytvoření širšího povědomí o Sharry na americkém a evropském trhu a podpora SEO díky zpětným odkazům na hlavních oborových médiích.

Denisa Caldová přichází do start-upu se zkušenostmi z amerického trhu, kde působila sedm let v agentuře Konnect Agency, ve které nejdříve působila v Los Angeles a následně v New Yorku.

„Po více než 12 letech strávených v zahraničí a z toho sedmi letech v Americe mě lákalo vrátit se zpět do Evropy a pomáhat ambiciozním firmám se vstupem na americký trh. Sharry mě zaujalo svojí globální vizí, potenciálem a rychle rostoucím mezinárodním týmem,“ uvedla Denisa Caldová. 

Caldová vystudovala Erasmus University Rotterdam – obor Communication and Media Studies – a následně londýnskou Kingston University – obor Magazine Journalism. Jejím zatím posledním akademickým působením byl manažerský program Digital Marketing na Columbia Business School.

Sharry vyvíjí stejnojmenný softwarový produkt pro kanceláře a kancelářské budovy. Má více než 160000 uživatelů po celém světě. Klíčovými trhy jsou pro firmu USA, Velká Británie a EU. V minulosti do Sharry investovaly české fondy Presto Ventures a J&T Ventures.

-stk-