Vlasová kosmetika Matrix postavila na náplavce sprchu

čtvrtek, 15. září 2022, 07:05 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Matrix, americká značka profesionální kosmetiky, uspořádala na smíchovské náplavce Matrix BBQ party.

Sprcha byla součástí eventu značky vlasové kosmetiky Matrix na smíchovské náplavce, zdroj: L'Oréal.

Sprcha byla součástí eventu značky vlasové kosmetiky Matrix na smíchovské náplavce, zdroj: L'Oréal.

Americká značka profesionální vlasové kosmetiky Matrix uspořádala na smíchovské náplavce v Praze svůj první event zaměřený na B2C influencery pod názvem Matrix BBQ party. Jeho součástí byla hudba, diagnostika vlasů a sprcha u vody. 

„Kreativním konceptem jsme se snažili vytvořit rodinnou atmosféru dle DNA značky. Zvali jsme hosty na party u jednoho stolu, a to doslova. Matrix totiž nedělá rozdíly, podporuje každého v jeho originalitě. Všichni byli vítáni a u jednoho stolu bylo místo pro všechny. Sprchou, kterou jsme postavili u vody jsme podpořili zajímavost a ,sharabilitu', ale ta šla ruku v ruce s identitou značky. Ukázali jsme důležitost momentu péče o naše vlasy,” popisuje Lenka Halásová, majitelka agentury Extroverts, jež je pod přípravou akce podepsána.

Akci moderovala Nao Leo, vystoupil Simon Opp a hosté z řad influencerů a novinářů měli možnost poznat portfolio produktů značky Matrix. Zájemcům byla poskytnuta na míru diagnostika vlasů, díky níž se dozvěděli, v jakém  stavu vlasy jsou, kde je jejich slabina, jak ji řešit a jak o vlasy správně pečovat. 

Značka Matrix, spadající pod Divizi profesionálních produktů společnosti L’Oréal Česká republika, se zaměřuje na nekomplikované řešení všech vlasových potíží, zároveň sází na přátelskou komunikaci. „Rok po kompletním rebrandingu značky se začínáme mnohem intenzivněji soustředit i na B2C komunikaci, abychom mohli přinést to nejlepší od profesionálních kadeřníků i do domovů našich finálních zákazníků,“ doplňuje Lucie Kukačková, Brand Business Director Matrix. 

Matrix nyní zároveň uvádí na český i slovenský trh novou řadu péče o poškozené vlasy Instacure, která je již dostupná v kadeřnických salonech i u  online partnerů značky. V září ji podporuje komunikace cílená na finální spotřebitele.  

-stk-