Zalando spouští kampaň „Portréty nové generace”

úterý, 20. září 2022, 17:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zalando představuje v nové kampani sezónní novinky z Designer nabídky.

Zdroj: Zalando

Zdroj: Zalando

Módní e-shop Zalando zahajuje novou kampaň s názvem „Portréty nové generace“. Představuje tak sezónní outfity z Designer nabídky. 

O styling kampaně se postaral pařížský stylista Edem Dossou se svými přáteli, jako jsou fotograf Justin French, konzultantka Laurence Kleinknecht, castingová režisérka a DJka Dourane a modelka a zpěvačka Melissa Bon.

Ve stylu ročenky jsou v kampani prezentovány outfity od návrhářských značek, které jsou dnes dostupné na Zalandu, včetně 3.1 Phillip Lim, A.W.A.K.E. Mode, Bally, Christopher Kane, Gcds, MM6 Maison Margiela, Marni, Moschino, Paco Rabanne, Proenza Schouler, Rokh a Vivienne Westwood.

Kampaň, jež obsahuje individuální portréty a skupinové snímky, poběží od 19. září do 2. října na kanálech vlastněných Zalandem, jako jsou onsite a sociální média. Produkci zajistila společnost Kitten Productions.  

Kategorie Designer na Zalandu je místem, kde se zákazníci mohou inspirovat luxusní módou a mohou objevovat a nakupovat jak známé, tak začínající značky. K dispozici jsou  návrhářské značky, jako například Missoni, Erdem, Gcds, David Koma, Staud, 032C, Mansur Gavriel, MM6 a také Victoria Beckham, Proenza Schouler a Roksanda. Cílem je být platformou, kterou si vybírají zákazníci i značky, a zároveň podporovat udržitelnost, rozmanitost a inkluzi.

-stk-