Zpravodajská televize Joj 24 odstartuje 2. října večer

pondělí, 26. září 2022, 20:00 Slovensko, TV, Aktuality MediaGuru

Nová zpravodajská slovenská televizní stanice Joj 24 zahájí své vysílání v neděli 2. října 2022 od 19:00.

Zdroj: TV Joj

Zdroj: TV Joj

Nová zpravodajská slovenská televizní stanice Joj 24 zahájí své vysílání v neděli 2. října 2022 od 19:00. Vyplývá to z programových plánů stanice. Prvním pořadem, který uvede, bude Krimi. Program dále ukazuje, že zpravodajský pořad Noviny je do vysílání plánován každou hodinu. Hlavní zpravodajská relace Joj 24 Události 17 se bude vysílat od 17:00, naváže na ní od 18:00 diskusní pořad Analýzy 24. Události se budou vysílat rovněž ve 22:00. 

Televizní skupina Joj v minulém týdnu uvedla, že nová stanice bude k dispozici zdarma u operátorů (Skylink, Freesat, Slovak Telekom, Digi Slovakia, Towercom, Antik, Satro, Martico, DSI Data) i v digitálním vysílání DVB-T. Zpravodajská televize Joj 24 přibude do portfolia Joj Group jako osmá slovenská stanice. Plnoformátová televize Joj 24 bude vysílat zejména zpravodajské pořady, ale nabídne i publicistiku a politickou diskusi, přiblížila dále televizní skupina, která chce rovněž těžit ze sítě svých regionálních zpravodajů. „Společenské i světové dění uplynulých let poukazuje na potřebu plnohodnotné zpravodajské televize na našem trhu," zdůvodnila, proč zpravodajskou televizi spouští. 

Televize Joj 24 vzniká pod vedením ředitele zpravodajství a programu Rolanda Kubiny. Šéfredaktorem televize se stal dlouholetý redaktor a moderátor televize Joj Dárius Haraksin.

-mav-