Česká spořitelna v kampani odkrývá tabu peněz

pondělí, 3. října 2022, 17:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká spořitelna v nové kampani upozorňuje na obavu Čechů hovořit otevřeně o penězích.

Zdroj: Česká spořitelna

Zdroj: Česká spořitelna

Od 3. října spouští Česká spořitelna novou kampaň se sloganem „Když spolu mluvíme, jsme #silnější“. Upozorňuje tak na obavu Čechů mluvit o penězích a správě osobních financí. 

Kampaň, která vypráví o překonání komunikační bariéry ve vztahu otce a malého syna, se snaží právě na tabu v mezilidské komunikaci upozornit a chce tak ukázat, že když spolu lidé hovoří o osobních financích, může jim to pomoci lépe a zdravěji hospodařit.   

„Z našeho kvalitativního průzkumu vyplývá, že lidé mají bariéry, které jim brání mluvit o financích, ať už je to strach, stud, nebo nedůvěra. Cílem další fáze kampaně #silnější je bourání těchto bariér, posílení důvěry naší značky a prezentace konkrétních příkladů, jak umíme pomoci k zdravějšímu rodinnému či firemnímu rozpočtu,“ říká Monika Hovorková, šéfka značky a komunikace České spořitelny.

Ve čtyřech rozdílných verzích televizního spotu kampaně Česká spořitelna ukazuje pomáhá zlepšovat zdraví klientů – pomoc se zajištěním nároku na příspěvek na bydlení, 15% sleva na nákup potravin s Moneyback, firemní poradenství a odložení splátek.   

Kampaň poběží na TV Nova, Nova Cinema, ČT 2 a ČT Sport až do konce prosince. Kromě televize bude k vidění na billboardech po celé republice, ve výlohách pobočkové síti, na sociálních sítích, internetu, ale i v síti multikin Cinema City.

Celou kampaň opět připravil tým agentury VMLY&R pod vedením Terezy Svěrákové a Tomáše Dvořáka. Spot produkovala společnost Bistro Films v čele s režisérem Markem Partyšem.

-stk-