Dm nabízí na pražské prodejně personalizované etikety

středa, 26. října 2022, 10:10 Aktuality, Marketing, Retail MediaGuru

V pražské prodejně Dm drogerie v Novém Smíchově si budou zákazníci moci vytisknout etikety s vlastní fotografií na vybrané produkty.

Zdroj: Dm drogerie markt

Zdroj: Dm drogerie markt

Před vánočními svátky nabídne Dm drogerie markt na jedné ze svých prodejen možnost personalizovaných dárků. V obchodním centru Nový Smíchov si budou zákazníci moci vytisknout na jednom stojanu CEWE etikety s vlastní fotografií na vybrané produkty ze sortimentu řetězce, například na značku Balea. Zákazníci mají také možnost vytisknout nálepku na mobil, případně si připravit personalizované polepky na dárky.

„Lidé tak mohou pořídit dárky s personalizovaným vzkazem k různým příležitostem, budou totiž moci volit z různých motivů, například letního nebo vánočního. Na etiketu navíc mohou dopsat i vlastní text. To dárek dělá více osobním, přesto stále velmi praktickým,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace Dm drogerie markt. 

Zákazník si nejdříve z databáze vybere produkt, poté nahraje svoji fotku jako u klasického tisku. Zvolí si motiv etikety a vepíše na ni text. Poté si svou personalizovanou etiketu vytiskne, zaplatí a nalepí na vybraný produkt.

-stk-