Do Seznam Zpráv jdou Jelínková a Valášek, zahájí Kmentův podcast

pátek, 7. října 2022, 14:50 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Investigativní tým serveru Seznam Zpráv se od listopadu rozšíří o Adélu Jelínkovou z Hospodářských novin a Lukáše Valáška z Aktuálně.cz. Novinkou bude také podcast Jaroslava Kmenty.

Investigativní tým serveru Seznam Zpráv se od listopadu rozšíří o Adélu Jelínkovou z Hospodářských novin a Lukáše Valáška z Aktuálně.cz, který je držitelem ocenění Novinářská křepelka za rok 2020. Čtenáře Seznam Zpráv o tom informoval šéfredaktor Jiří Kubík

Do investigativního týmu, ve kterém působí Radek Kedroň, Janek Kroupa, Jiří Pšenička, Radek NohlKristina Ciroková, letos v létě přistoupili i další reportéři Josef Klíma, Marcela Sobotková a Jaroslav Mareš, kteří do června připravovali televizní pořad Záhady. Nyní už přímo v redakci Seznam Zpráv chystají reportáže, uvedl rovněž Kubík.

Kmenový autor časopisu Reportér Jaroslav Kmenta pak připravuje pro Seznam Zprávy podcastovou sérii Prohnilí, která startuje v pondělí 10. října. Vychází z řady Kmentových knih, které mapovaly zákulisí politické scény od roku 2010 do současnosti. V devíti dílech se posluchači dozvědí detaily o tom, jak si získávali a udržovali politickou moc lidé z vlád Petra Nečase, Bohuslava Sobotky i Andreje Babiše.

-mav-