Elle pořádá druhý ročník festivalu krásy Ellephoria

úterý, 25. října 2022, 12:20 Aktuality, Tisk MediaGuru

Důležitou součástí projektu magazínu Elle jsou i značky z beauty segment. Festival Ellephoria se letos koná druhým rokem, uskuteční se od 4. do 6. listopadu.

Zdroj: Burda International CZ

Zdroj: Burda International CZ

Třídenní projekt časopisu Elle s názvem Ellephoria se letos uskuteční od 4. do 6. listopadu. Půjde o druhý ročník tohoto festivalu krásy, který nabídne přehlídku top trendů, tipů a triků od odborníků, celebrit a influencerů. Návštěvníkům poskytne program na pódiu, ale i komornější Masterclasses a pod jednou střechou jim nabídne to nejzajímavější ze světa kosmetiky, krásy a zdravého životního stylu.

V prostorách Empire Hall v pražském Slovanském domě Ellephoria uvede více než 50 značek, které budou prezentovat své produkty i novinky pro následující sezonu. Důležitou součástí projektu jsou druhým rokem i partneři jako Sephora, Lancôme, Líčírna či Clarins a poprvé taky Notino, Profimed, Modivo, Wella, Yves Saint Laurent a další.

Třídenním programem budou provázet moderátorky Kateřina Říhová a influencerka a modelka Jitka Nováčková. Do programu budou vedle expertů zapojeny i známé tváře, jako jsou zpěvačka Ewa Farna, topmodelka Daniela Peštová, herečky Jitka Schneiderová a Patricie Pagáčová nebo fotbalistka Barbora Votíková, o mužské kráse promluví Adam Pavlovčin alias Adonxs.

„Ellephoria je inovativní formát eventu, který v sobě spojuje prvky konference, festivalu a veletrhu. Připraveny jsou nejen novinky zahraničních i lokálních značek ze světa krásy, ale i přednášky, soutěže, dárky a zážitky. Líbí se mi slogan, který pro tuto akci v Elle vymysleli: ‚Beauty lovers ze všech koutů země, spojte se!‘,“ říká Petra Fundová, generální ředitelka Burda International CZ.

Masterclasses, letošní novinka, vznikly na základě podnětů od čtenářek a followerek Elle a byly připraveny na míru jejich zájmům. „Masterclasses jsou zhruba půlhodinové workshopy pro menší publikum postavené na zážitku. Účastnice si osvojí třeba triky, jak perfektně zvládnout domácí foukanou, pomůžeme jim nalézt správný tvar obočí nebo s výběrem červené rtěnky, budou se vyrábět „bath bombs“ a vyzkoušejí si také lekci obličejové jógy,“ popsala Miroslava Harcegová, Head of Marketing Burda International CZ.

-mav-