FeelEco uvedla svou největší kampaň, staví na osobním příběhu

středa, 19. října 2022, 07:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dosud největší reklamní kampaň české značky FeelEco staví na osobním příběhu jejího zakladatele Ivana Baťky.

Zdroj: FeelEco

Zdroj: FeelEco

Česká značka FeelEco, která nabízí přírodní produkty pro péči o zdraví, rodinu a domácnost, na podzim spustila svou zatím největší kampaň. Ta staví na osobním příběhu zakladatele značky Ivana Baťky a komunikuje směrem k veřejnosti nový headline „Umění výjimečnosti“, který odráží filozofii a hodnoty značky.

Nová kampaň se vrací až k samotnému vzniku značky FeelEco a představuje osobní příběh jejího zakladatele. „Naše společnost vyvíjí a vyrábí přírodní produkty, jejichž šetrnost ke zdraví a přírodě a současně výjimečné složení a kvalita jsou zárukou účinnosti a jistým příslibem pro budoucí generace. V tom vidíme naše umění výjimečnosti,“ uvedl Ivan Baťka, majitel společnosti Fosfa a zakladatel značky FeelEco.

Kreativní kampaň, která současně představí čtyři hlavní produktové řady značky a prodejně nejúspěšnější produkty, jako jsou FeelEco Prostředky na nádobí, Hypoalergenní odstraňovač skvrn Baby, Prací gel Color a Čistič koupelen, poběží v říjnu a listopadu napříč komunikačními kanály. K vidění je v televizích, na onlinu a vysílá se i v rádiu. 

Kampaň vznikla za spolupráce s agenturami Knowlimits a Fragile Agency, od níž vzešel kreativní koncept. Na reklamním spotu pracovala agentura StinkFilms spolu s režisérem Michaelem Baumbruckem.

Zdroj: FeelEco

-mav-