Magazín Lifee.cz představuje v novém projektu úspěšné ženy

středa, 19. října 2022, 07:25 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Startuje projekt magazínu Lifee.cz s názvem SuperWoman. Každý měsíc představí formou podcastu a objektivem fotografky Lucie Robinson jednu výjimečnou ženu.

Taťána le Moigne, foto: Lucie Robinson, zdroj: Lifee.cz

Taťána le Moigne, foto: Lucie Robinson, zdroj: Lifee.cz

Ženský magazín Lifee.cz přichází s novým projektem SuperWoman, ve kterém představí výjimečně úspěšné ženy a jejich životní příběhy. 

„Myslím, že každá žena v sobě skrývá super vlastnosti, jenom je potřebuje objevit a začít s nimi pracovat. K tomu potřebuje ten správný impuls a odvahu. Věřím, že projekt SuperWoman bude ženy motivovat, nebát se klást si vysoké cíle a jít si za nimi,“ uvádí šéfredaktorka magazínu Lifee.cz a autorka projektu Markéta Behinová, která SuperWoman vyzpovídá v podcastovém studiu. „Jako další SuperWoman představíme ženy z různých oborů, ať už jsou top manažerky, podnikatelky, nebo špičky naší umělecké scény.“

Rozhovory lze nejen poslechnout, ale také pustit si z videozáznamu. Povídání s úspěšnými ženami doprovází série fotografií od Lucie Robinson. První představovanou ženou je ředitelka společnosti Google Taťána le Moigne. Rozhovor si čtenáři mohou pustit nebo přečíst na webu Lifee.cz. Najdou ho také na platformách Youtube, Stream, Spotify, Apple Podcasts, podcasty Google a také na sociálních sítích Lifee.cz.  

„Magazín Lifee.cz přichází se svým prvním podcastem a nabízí čtenářkám další platformu se zajímavým obsahem. Jsme potěšeni, že na projektu SuperWoman spolupracuje naše přední fotografka Lucie Robinson se svým týmem. S projektem máme velké plány, kam patří kniha nebo vernisáž fotografií,“ dodává Tomáš Kačena, ředitel vydavatelství Extra Online Media.

-mav-