Mediální rozpočet Emil Frey Group vyhrála Knowmedia

úterý, 25. října 2022, 16:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Mediální agentura Knowmedia bude poskytovat své služby všem značkám ze skupiny Stellantis, mezi kterými jsou mj. Alfa Romeo, Citroen, DS, Fiat, Jeep, Opel nebo Peugeot.

Zdroj: Knowlimits

Zdroj: Knowlimits

Výběrové řízení mmb media agency a společnosti Emil Frey Group na mediální agenturu pro roky 2023 a 2024 vyhrála agentura Knowmedia ze skupiny Knowlimits. Své služby bude poskytovat všem značkám ze skupiny Stellantis, které Emil Frey Group zastupuje, tedy Abarth, Alfa Romeo, Citroen, DS, Fiat, Jeep, Opel a Peugeot. Podle monitoringu Ad Intel dosáhly jejich hrubé mediální investice v roce 2021 objemu 392 milionů Kč.

Spolupráce agentury Knowmedia s Emil Frey Group odstartuje se začátkem nového roku. Organizaci výběrového řízení měl na starosti Martin Konrád, Managing Director agentury mmb media agency Czech. „Cílem výběrového řízení bylo najít silného a zkušeného partnera, který souzní s filozofií skupiny Emil Frey Group a dokáže podpořit její další rozvoj. Věřím, že spojení s Knowmedia naplní všechna očekávání,“ uvedl Martin Konrád.

mmb media agency tvoří mezinárodní síť nezávislých mediálních agentur orientovaných především na automobilový průmysl. Je zodpovědná za mediální aktivity skupiny Emil Frey Group ve Švýcarsku, Německu, Francii, Maďarsku, Chorvatsku, České republice, na Slovensku, v Srbsku, Bosně a v Bulharsku.

Knowmedia je součástí lokální komunikační agentury Knowlimits, která disponuje týmem téměř 200 odborníků. V letošním roce se na základě žebříčku velikosti klientského portfolia stala nejsilnější mediální agenturou v ČR. „Vítězství v tendru Emil Frey Group považuji potvrzení kvalit našeho týmu i poskytovaných služeb. Automobilku jsem mezi našimi klienty chtěl vidět již delší dobu a teď máme možnost se postarat rovnou o několik značek najednou,“ uvedl Jan Vidím, zakladatel a předseda představenstva Knowlimits.

-mav-