O2 ve vánočním spotu podporuje slevu na O2 pods+

čtvrtek, 27. října 2022, 10:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

O2 spustí na začátku listopadu svou vánoční kampaň. Představuje v ní nová sluchátka O2 pods+ a promuje slevu pro zákazníky O2.

Z vánočního spotu O2, zdroj: O2

Z vánočního spotu O2, zdroj: O2

Operátor O2 startuje 1. listopadu vánoční kampaň. V rámci té zákazníci získají slevu 1000 Kč za každou službu, kterou u operátora mají. Nově mohou zlevňující voucher, který najdou v mobilní aplikaci Moje O2 v O2 Radostech, přeposlat i svému nejbližšímu. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky na tablety, notebooky, příslušenství i telefony z nabídky O2.

Slevu 1000 Kč mohou zákazníci použít na nové O2 pods+. Novinkou letošních Vánoc je i multinabíječka O2 Power HUB.

O2 se ve vánoční kampani zaměřil právě na představení bezdrátových sluchátek O2 pods+ a prémiové funkce inteligentního potlačení hluku. „Naším cílem je jednoduše a srozumitelně ukázat, co vlastně inteligentní potlačení hluku znamená. Proto například ve vizuálech pracujeme se zobrazením zvukových vln a budeme ho dále vysvětlovat i v obsahu na sociálních sítích," popisuje David Daneš, ředitel marketingové komunikace.

Klíčový moment televizních spotů je nasazení sluchátek do uší. „Spouštěcím prvkem je aktivace inteligentního potlačení hluku, které naše zákazníky přenese na místo, kde je od poslechu hudby nebo podcastů už nebude nic rušit. Zajímavostí je, že samotná sluchátka mluví hlasem naší inteligentní sítě, který ji propůjčila Kateřina Winterová. Tím se nám kampaň propojuje s reálnou zkušeností s produktem," vysvětluje David Daneš.

Vánoční kampaň společnosti O2, zdroj: O2

Zákazníci se s kampaní setkají v televizi, rádiích, tisku, outdooru, na internetu, sociálních sítích a také v O2 Prodejnách. Hlavní 30" reklamní video doplní taktické spoty zaměřené na 5G telefony, ale především na sluchátka O2 pods+.

Za kreativním konceptem kampaně stojí agentura Free Andy Agency. Spoty vznikaly ve slovenském 3D studiu Alien.  

-mav-