Orea v netradiční kampani využívá mediálního zásahu Woltu

středa, 19. října 2022, 10:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hotelová síť Orea Hotels & Resorts vytvořila za necelý měsíc kampaň, při níž vsází na netradiční pojetí médií a dosah získaný díky partnerství s kurýrní službou Wolt.

Zdroj: Orea

Zdroj: Orea

Hotelová síť Orea Hotels & Resorts vytvořila za necelý měsíc kampaň, při níž vsází na netradiční pojetí médií a dosah získaný díky partnerství s kurýrní službou Wolt.

Po první kampani, která představila hotely Orea ve znamení péče se sloganem Pro vaše pohodlí uděláme první-poslední, přináší česká hotelová značka ve spolupráci s kurýrní službou Wolt nově kampaň zaměřenou na snídaně. Cílem kampaně je zprostředkovat lidem zážitek a dát jim možnost užít si hotelové snídaně v práci či pohodlí domova.

„Po konci hlavní sezóny jsme konečně mohli vyhodnotit jarní kampaň a z výsledků jsme byli více než mile překvapeni. Oproti srovnatelnému období jsme zaznamenali prodeje vyšší řádově o desítky procent. Bylo tak jasné, že se investice vyplatila a tak jsme prakticky rovnou začali přemýšlet, kdy a jak spustíme novou kampaň. Jediné logické okno bylo opět před hlavní zimní sezónou a tak s méně než měsícem času začalo plánování,“ vysvětluje Brand Manager OREA Hotels & Resorts Zbyšek Pochylý.

První kampaň byla postavená na personálu. „Hotelová snídaně je pro většinu zákazníků opravdu zásadní a z komentářů je patrné, že právě v ní vynikáme. To byl hlavní signál proto, abychom rozšířili kampaň na Nejlepší snídaně široko-daleko,“ doplňuje Chief Digital Officer OREA Hotels & Resorts Tomáš Holan.

„Bylo zřejmé, že s našim rozpočtem musíme jít za hranice onlinu i do OOH. Inspiroval nás jeden z našich pražských hotelů, který již snídaně během pandemie přes Wolt rozvážel. Vznikl tak nápad, který přináší našim zákazníkům něco navíc. Postupně jsme začali vymýšlet, jak by vše mohlo vypadat, až jsme se domluvili na podobě snídaně s návrhem obědové krabičky, kterou ke každé snídani rozdáváme jako dárek,“ doplňuje Pochylý.

Orea tak od 18. října nabízí po dobu 20 dní po Praze ochutnávku hotelové snídaně přes Wolt marketplace. Spoléhá se na extra zásah hero bannerů, push notifikace na Woltu i dosah influencerů.

Snídani připravuje přímo Culinary Chef Orea Hotels & Resorts Lukáš Želechovský. Dovoz dále doplní propagační aktivity v online prostředí a venkovní reklama.

„Naším cílem není vytvářet nový produkt, který prodáváme přes rozvážkovou službu, ale především kreativně oslovit nové potenciální zákazníky a pozvat je na tu opravdovou nejlepší hotelovou snídani k nám. Snídaně proto prodáváme za symbolickou cenu a za jeden den jich vydáme pouze 101 ks. Krom krabičky jsme připravili ještě další překvapení pod víkem,“ dodává Pochylý.

-mav-