Případy mimořádné Marty zahájí na Voyo v neděli 23. října

pátek, 14. října 2022, 15:15 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Nový seriál TV Nova bude možné na platformě Voyo sledovat od 23. října. Do televizního vysílání se dostane v příštím roce.

Případy mimořádné Marty, zdroj: TV Nova

Případy mimořádné Marty, zdroj: TV Nova

Nesourodá dvojice vyšetřovatelů v podání Tatiany Dykové a Romana Zacha se v premiéře představí v neděli 23. října na Voyo. Televizní premiéra osmidílného komediálního krimi Případy mimořádné Marty je naplánována na první polovinu příštího roku. O režii seriálu se podělil trojnásobný držitel Českého lva, včetně toho za nejlepší televizní seriál, Marek Najbrt s Tomášem Pavlíčkem (Chata na prodej).

„Případy mimořádné Marty jsou seriál, který v sobě kombinuje napětí, detektivku a humor,“ popsal Marek Najbrt.

„Prostřednictvím Případů mimořádné Marty, a její představitelky Tatiany Dykové, přinášíme neskutečný příval pozitivní energie, obrovské množství sarkasmu a vzdoru proti autoritám, generátor naprosto neočekávatelných vyšetřovacích metod a zejména žánrově osvěžující podívanou,“ shrnuje kreativní producent TV Nova Michael Bütow.

Případy mimořádné Marty pro TV Nova vyrobila produkční společnost Evolution Films a držitelé tří Českých lvů producenti Pavel Berčík a Ondřej Zima. Natáčení bylo realizováno v souladu s principy tzv. zeleného natáčení a udržitelné produkce, tedy s maximálním ohledem na životní prostředí. V dalších rolích se objeví Jiří Svoboda, Matěj Hádek, Táňa Malíková, Barbora Marková, Jan Novotný, Matyáš Pekárek a další.

Nova místo Příběhů mimořádné Marty zařadí Policii Modrava

pátek 7. října 2022

-mav-