Skupina ČSOB na komunikaci volí Bison & Rose a MSL

pondělí, 17. října 2022, 11:20 Aktuality, PR MediaGuru

S komunikací skupiny ČSOB budou pomáhat agentury Bison & Rose a MSL.

Zdroj: ČSOB

Zdroj: ČSOB

 Ve výběrovém řízení skupiny ČSOB pro oblast dodavatele PR služeb zvítězily agentury Bison & Rose a MSL, součást skupiny Publicis. Ty nahradí dosavadní agenturu PR.Konektor, jež s firmou spolupracovala posledních pět let. 

Nové agentury již během letošního podzimu začnou poskytovat svůj servis celé skupině ČSOB, jejíž součástí je vedle Československé obchodní banky i ČSOB Poštovní spořitelna, ČSOB Stavební spořitelna, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Pojišťovna, ČSOB Leasing, Hypoteční banka, ČSOB Asset Management a také skupina Patria Finance. 

„Výsledek výběrového řízení, které intenzivně probíhalo posledních několik měsíců, mě těší. Bankovní trh v Česku je totiž velice dynamický a proměnlivý. O to více je důležité umět správně a včas reagovat, dokázat vyhodnotit vývoj trhu a trendy, které ruku v ruce s digitalizací přicházejí, a podle toho také mluvit s našimi klienty, a vlastně s celou veřejností, volit správný a srozumitelný tón i adekvátní média,“ popisuje Kateřina Dudášová, výkonná manažerka pro oblast Skupinové komunikace ve skupině ČSOB. 

-stk-