Soyka mění obaly i web, chce přilákat nové zákazníky

pátek, 28. října 2022, 07:50 Aktuality, Marketing

Sójové výrobky Soyka přichází na trh s novou podobou obalů a webu. Cílem je rozšířit řady zákazníků.

Zakladatel Michal Jeřábek se ženou, zdroj: Soyka

Zakladatel Michal Jeřábek se ženou, zdroj: Soyka

Česká značka Soyka představuje novou podobu svých produktů. Nové obaly mají přitáhnout pozornost nových zákazníků a rozšířit řady těch, kteří mají v oblibě sójové výrobky. Tomu mají pomoci i nové webové stránky s recepty a také možnost před nákupem ochutnat výrobky.

Soyka je na trhu od roku 2018. „Po více než třech letech jsme se rozhodli pro zásadní změnu obalů. Víme, že když už naše produkty někdo jednou ochutná, tak si je potom kupuje i pravidelně. Novými obaly chceme nalákat k nákupu produktů i ty, kteří nás zatím neznají. Nový obal by měl vybízet, aby po něm zákazník sáhnul. Snažili jsme se o to, aby poutal pozornost a akcentoval, že jde o kvalitní produkt,“ vysvětluje Michal Jeřábek, majitel značky Soyka. 

Brand je nově doplněn i sloganem „Good by *Soyka“, což má zákazníkům napovědět, že vše, co si od Soyka dají, bude dobré a kvalitní. Spolu s tím je spuštěn i nový web s řadou receptů a rad na vaření. 

Kromě obalů přichází značka i s možností ochutnávky před samotným nákupem – možné to v prodejně Ta Truhla v Truhlářské ulici. K dispozici tam budou i některé produkty, které jinde nejsou k dostání, například Soyka vegan cheesecake do skla.

Soyka expandovala také do zahraničí – její produkty jsou zařazeny nejen do nabídky rakouského e-shopu Gurkerl, ale také veganské Billy. „Třetím rokem dodáváme do rakouského e-shopu s potravinami Gurkel, což je rakouská podoba našeho Rohlíku. Rakušané už nás dobře znají. Používáme rakouskou bio sóju, držíme se kvalitních surovin a pečlivé přípravy, a navíc plníme do vratných obalů. S našim širokým portfoliem bio veganských produktů ve vratném skle jsme evropský unikát. Takže si nás Billa všimla a ozvali se nám, že by nás chtěli zalistovat do veganské prodejny Billa,“ dodává Jeřábek.

-stk-