Volnamista.cz po redesignu znásobila počet pracovních nabídek

čtvrtek, 6. října 2022, 07:30 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Služba Volnamista.cz navýšila po redesignu a zapojení nových technologií nabídku až na 37 tisíc pracovních pozic.

Zdroj: Seznam.cz

Zdroj: Seznam.cz

Pracovní portál Volnamista.cz, umožňující vyhledat nebo zveřejnit pracovní nabídky, má nově díky využití fulltextového robota, pokročilých technologických způsobů získávání inzerátů, neuronové sítě a napojení na databázi Firmy.cz37 tisíc pracovních pozic. To je podle provozující společnosti Seznam.cz zhruba pětkrát více než před využitím nových technologií. Volnamista.cz obsahují kromě rozšířené nabídky práce i novinky pro uživatele. Využívání portálu je pro firmy i uživatele zdarma.

Vyhledávač pracovních nabídek Volnamista.cz prošel redesignem. Služba nově čerpá data o volných pozicích firemních subjektů z katalogu Firmy.cz a funguje díky nim obdobným způsobem jako konkurenční pracovní portály.

Propisování informací o volných místech z katalogu Firmy.cz funguje automaticky. „Naším cílem je nabídnout lidem co nejucelenější přehled o volných pracovních pozicích a samotným firmám zvýšit dosah jejich inzerce. V případě, že má společnost zápis v katalogu Firmy.cz, stačí si Volnamista.cz jen připojit. Při zadání či odstranění inzerátu na kariérních stránkách se změna automaticky propisuje i na Volnamista.cz,” vysvětluje Pavel Kolář, ředitel divize Oborových služeb Seznam.cz.

Společnosti si mohou i aktivně převzít správu svých inzerátů na Volnamista.cz
Společnostem, které si chtějí aktivně spravovat své inzeráty, je k dispozici klientské rozhraní včetně statistik inzerce. „Inzeráty je možné vkládat jak ručně, tak zcela automatizovaně přes náš systém. K tomu stačí zadat v nastavení profilu na Volnamista.cz adresu svých kariérních stránek,” doplňuje Pavel Kolář. K inzerci mohou společnosti využít e-mail od Seznamu, nebo si ověří svůj vlastní na jiné doméně. U ručně vložených inzerátů služba umožňuje uživatelům přiložit životopis a rovnou ho zaslat e-mailem na firmou zadaný kontakt.

Pro firmy je inzerce na vyhledávači zdarma a reálný proklik z detailu inzerátu vede vždy zpět na dárcovskou webovou stránku. V budoucnu je v plánu také rozvíjet personalizaci služby na míru konkrétním uživatelům. 

-mav-