Albert ve věrnostní kampani nabízí Tefal či Lego

čtvrtek, 10. listopadu 2022, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Albert spouští předvánoční věrnostní kampaň. Dospělým nabídne kuchyňské potřeby Tefal by Jamie Oliver, na děti cílí se stavebnicemi Lego.

Zdroj: Albert

Zdroj: Albert

Obchodní řetězec Albert zahájil 9. listopadu předvánoční sběratelskou kampaň. Nabízí v ní kuchyňské potřeby Tefal by Jamie Oliver či stavebnice Lego. 

Za nasbírané body mohou zákazníci získat se slevou až 60 % kuchyňské nůžky, jednotlivé nože či sety od značky Tefal by Jamie Oliver. Ministavebnice, stavebnice a úložné boxy ve tvaru hlavy od Lego mohou zakoupit se slevou až 69 %. 

Bod získají zákazníci za každých 200 korun vynaložených na nákup zboží v obchodech Albert. Body navíc lze získat i za partnerské produkty, které jsou označeny vždy v aktuálním letáku. Nutné je nasbírat pouze osm bodů. Tři body navíc dostanou již na papírové kartičce, při využití aplikace Můj Albert dokonce čtyři. 

Věrnostní kampaň probíhá v obchodech Albert do 3. ledna 2023, nebo do vyčerpání zásob. Více informací, přehled produktů a úplná pravidla najdou zákazníci v informačních letáčcích, v aplikaci Můj Albert, obchodech Albert nebo na webových stránkách www.albert.cz/lego a www.albert.cz/tefal 

-stk-