Do čela kreativní Story TLRS přichází Markvart

úterý, 29. listopadu 2022, 07:25 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Šéfem kreativního oddělení agentury Story TLRS se stává Jiří Markvart.

Do čela kreativního týmu agentury Story TLRS nastupuje Jiří Markvart (vpravo), dále zprava: Dominika Opatřilová, Jakub Gerlich a, Alena Slabihoudková, zdroj: Story TLRS.

Do čela kreativního týmu agentury Story TLRS nastupuje Jiří Markvart (vpravo), dále zprava: Dominika Opatřilová, Jakub Gerlich a, Alena Slabihoudková, zdroj: Story TLRS.

Do čela kreativního oddělení agentury Story TLRS nastupuje Jiří Markvart. Na řízení oddělení se s ním podílejí Dominika Opatřilová a Tereza Blažejová. Současně se tým rozšířil o Jakuba Gerlicha a Alenu Slabihoudkovou.

„V minulosti pracovali naši copywriteři a designéři často odděleně. Mou vizí je, aby oba týmy fungovaly jako celek a sloučení pod jeden kreativní tým přineslo zejména možnosti pro efektivní spolupráci. Celý tým prošel několika zásadními změnami, které jsou pro mě výzvou,” říká k novinkám v oddělení Creative Director Jiří Markvart, který v agentuře pracuje od roku 2020. Zkušenosti má také ze Seznam.cz nebo agentur Follow Bubble nebo Loosers. 

Pod Markvartem nově na pozici Copy Lead působí Dominika Opatřilová, na pozici Design Lead Tereza Blažejová. Současně byl tým copywriterů rozšířen o seniorní pozici Jakuba Gerlicha, který přichází z CZC.cz, a k designérům nastoupila Alena Slabihoudková. Ta vytvářela obsah pro sociální sítě značkám Häagen-Dazs, Mattoni, Mentos či Metaxa. 

Z rozšíření týmu by měli profitovat především klíčoví klienti agentury Story TLRS, mezi které patří Orlen Unipetrol, Imperial Brands, mBank nebo Tous. Dále také Big Shock!, se kterým aktuálně agentura spustila kampaň zaměřenou na hráče využívající streamingovou platformu Twitch na podporu gamingové limitky spojené s novým dílem hry Call of Duty, či Kaufland, s jehož TikTok účtem vyhrála agentura cenu Fénix Content Marketing a ocenění ve Zlatém Středníku.

-stk-