E-shop s billboardy Plakátov.cz výrazně navýšil počet ploch

pátek, 4. listopadu 2022, 12:25 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Vedle rozšíření počtu outdoorových ploch, které je možné koupit online, se prodlužuje i doba jejich objednávek na 12 měsíců dopředu.

Zdroj: Plakátov.cz

Zdroj: Plakátov.cz

Billboardový e-shop Plakátov.cz rozšířil nabídku ploch, které je možné koupit online, a to o 1873 kusů. Zároveň přichází s další novinkou, kdy je plochy možné objednávat až na 12 měsíců dopředu. Doposud to bylo možné jen na následující měsíc.

„Na rozvoj online platformy pro nákup našich ploch klademe v dnešním digitalizovaném světě velký důraz a věříme, že naši klienti širokou nabídku, pohodlné objednání na pár kliků a možnost nákupu až na rok dopředu ocení a budou toho hojně využívat,“ říká Ferdinand Kraus, ředitel on-line divize skupiny BigBoard, pod níž Plakátov.cz spadá.

Aktuálně tak k 320 bigboardům přibylo dalších 843, celkový počet tak vzrostl na 1 163. Do nabídky tím Plakátov.cz zařadil nejatraktivnější a nejprestižnější plochy, kterými skupina BigBoard disponuje. O 210 vzrostl počet smartboardů, kterých je nyní v nabídce Plakátova celkem 470. Novinkou se pro klienty stalo zařazení 784 CLV napříč celou republikou u obchodních domů Kaufland a Tesco.

„Současná vlna rozšiřování nabídky je první ze tří plánovaných. Cílem je na e-shopu Plakátov.cz nabídnout zákazníkům maximum reklamních ploch, které má skupina BigBoard ve svém portfoliu. V dalších vlnách budeme přidávat zbytek nosičů, včetně velmi atraktivních transportních formátů ve vlacích, autobusech a v pražském metru,“ dodává Ferdinand Kraus.

-mav-