Elite Solutions mění svůj název i vizuální identitu

pátek, 18. listopadu 2022, 17:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Reklamní agentura Elita Solutions se přejmenovává na Elita btw. Spolu s tím mění i svou vizuální identitu.

Elite Solutions se mění na Elite btw, zdroj: Elite btw.

Elite Solutions se mění na Elite btw, zdroj: Elite btw.

Agentura Elite Solutions upravuje svůj vzhled i název. Nově bude fungovat pod názvem Elite btw. 

„Řekněme si otevřeně, řešení, tedy solutions, dnes už zkrátka není dost. Každý chce něco speciálního, něco navíc, co jeho konkurenti nemají a zákazníci to budou milovat. A o to se v agentuře dlouhodobě a myslím, že vcelku úspěšně, snažíme. Říkáme našim klientům: tady máte řešení toho, co potřebujete, a tohle podivné a pestrobarevné navíc je to, co vás a vaše zákazníky bude bavit a budete o tom vyprávět. Proto Elite by the way,” popisuje důvody šéf agentury Jan Javornický. 

Nový název doprovází i nová vizuální identita, jež má zdůraznit oblasti, které agentura konkrétně řeší, – obsah, kreativita a marketing. „Místo zkratky btw se tak za názvem Elite může objevovat kreativita, strategie, marketing, obsah, social media, design, video a tak různě. V tomto směru nemáme žádné omezení a zároveň zůstáváme ,Eliťáci’,“ uvedl Jan Foltýn, art director, který má nový vizuální podobu rebrandingu na svědomí.

Agentura vznikla v roce 2014 a od té doby pracovala pro klienty jako Raiffeisenbank, Korunní, Hypoteční banka, Česká pojišťovna, O2 či v poslední době např. E.ON. Dlouhodobě také pro bono podporuje neziskovou organizaci Klub cystické fibrózy. Svou novou identitou navazuje na rebranding slovenské matky Elite Monday Lovers, s níž nadále úzce spolupracuje a podílí se i na společných mezinárodních kampaních. 

-stk-