Footshop si připomíná 11 let výstavou obrazů i kolekcí

sobota, 12. listopadu 2022, 08:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Své 11. výročí na trhu si Footshop připomíná výstavou obrazů v Mánesu i doprovodnou kolekcí oblečení a doplňků.

Zdroj: Footshop

Zdroj: Footshop

Footshop s podporou značky Adidas letos slaví svých 11 let na trhu projektem, v němž Martin Lukáč spojuje vizuální identitu značky s uměním. Výsledkem je 11 obrazů, které jsou v týdnu od 7. do 13. listopadu k vidění ve Výstavní síni Mánes. Součástí je i doprovodná kolekce oblečení a doplňků. 

Série 11 obrazů Martina Lukáče je studií otázky, kde leží hranice mezi firemním logem a uměním nesoucím význam a hodnotu. Pro Footshop znamená projekt řadu symbolů, mezi něž patří například podpora a poskytnutí příležitosti pro lokálního umělce, se kterým retailer už několikrát spolupracoval. Byť realizaci projektu zastavily na začátku letošního roku změny ve Footshopu, Martin Lukáč, i bez jistoty honoráře, celý projekt dokončil. 

Pro návštěvníky je expozice obrazů otevřena do neděle 13. listopadu. Všechna díla jsou na prodej, přičemž jeden obraz už vydražila značka Adidas, která je partnerem události.

Součástí projektu je také kolekce stretwearového oblečení a doplňků, které vycházejí z thai-boxu. Nechybí ručně malovaný boxovací pytel, boxovací rukavice nebo thaiboxerské kraťasy.

-stk-