Hello dokončuje rebranding, plánuje novinky v marketingu

úterý, 22. listopadu 2022, 13:30 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Pekařství Hello v příštím roce dokončí redesign svých poboček. Do budoucna plánuje více investovat do online marketingu.

Redesignované pekařství Hello na pražském Masarykově nádraží, zdroj: Hello / Lagardère Travel Retail

Redesignované pekařství Hello na pražském Masarykově nádraží, zdroj: Hello / Lagardère Travel Retail

Francouzská síť pekařství Hello dokončí v příštím roce redesign svých poboček, s nímž začala před dvěma lety. Zároveň tak završí rebranding původně českého konceptu pekařství Mr.Baker, jenž má své pobočky především na železničních nádražích nebo stanicích hromadné dopravy. Provozovatelem obou konceptů je společnost Lagardère Travel Retail.

„V novém designu máme již většinu našich poboček, tedy více než dvacet. Letos jsme modernizovali například prodejny Hello! na Masarykově nádraží v Praze, v Chebu, Táboře nebo ve stanici metra Veleslavín,“ popisuje průběh redesignu Zuzana Brunnerová, manažerka marketingu Pekařství Hello! a Mr.Baker. 

K rebrandingu ze značky Mr.Baker zbývá pekařství Hello jen šest prodejen. „Celý proces dokončíme v roce 2023. Ponecháme si jen jednu prodejnu Mr.Baker v Olomouci. Budeme tam mít na nádraží jak Hello, tak i Mr.Baker. Zachováme tím určitou rozmanitost. Prodejna je tam moderní, zákazníci jsou na ni zvyklí a nepotřebujeme ji měnit,“ dodává Brunnerová. 

Změnu z Mr.Baker na Hello zákazníci vítají. Provozovny působí nově a moderně, sortiment je bohatší, zlepšujeme i pracovní prostředí pro zaměstnance,“ komentuje Zuzana Brunnerová s tím, že ze sortimentu je velmi oblíbená káva, čerstvě vyrobené obložené bagety, teplé croissanty a sortiment z grilu, například hot dog, sekaná, wrapy nebo pannini. 

Hello plánuje také více investovat do marketingu. Pokračovat bude především v in-store komunikaci, jejíž cílem má být usnadnění orientace v sortimentu, prezentace novinek, sezónních produktů i výhodných nabídek. Kromě toho se však síť pekařství chystá více do online prostoru, kde aktualizovala i své webové stránky. V plánu je také věrnostní program nabízející odměny za věrnost a personalizované akce.

Pekařství Hello: Už nejsme „low cost" koncept

čtvrtek 25. června 2020

-stk-