Kreativec Peter Karvinen je kreativním ředitelem TV Nova

pondělí, 7. listopadu 2022, 17:30 TV, Lidé MediaGuru

Kreativec Peter Karvinen se přesunul do televizního prostředí. Stal se novým kreativním ředitelem TV Nova.

Peter Karvinen, zdroj: TV Nova

Peter Karvinen, zdroj: TV Nova

Kreativec Peter Karvinen se po patnácti letech strávených v tuzemských reklamních agenturách přesouvá do nového prostředí. Od listopadu se stal kreativním ředitelem TV Nova. Vyplývá to z aktualizace jeho profilu na LinkedIn.

Karvinen prošel řadou reklamních agentur na tuzemském trhu. Poslední tři roky pracoval jako kreativní ředitel agentury VMLY&R, předtím strávil necelý rok na stejné pozici v agentuře VCCP. Dříve také pracoval na reklamních kampaních pro Škoda Auto v reklamní agentuře Fallon. Zkušenosti nabíral mj. i v agenturách Nydrle, Red Fuse Communications nebo Lowe GGK.

Ve struktuře TV Nova se ujímá postu, který nebyl rok obsazen. Místo naposledy zastával Alan Záruba, který přešel do Livesportu. Karvinen je zodpovědný za celkovou koncepci, ale i klíčové kampaně a identitu značky, a to nejen lineárních stanic skupiny Nova, ale i pro streamovací platformu Voyo.cz.

„Jsem nadšený, že mohu převzít novou roli kreativního ředitele a podporovat kreativní růst pro TV Nova, Voyo a dalších deset kanálů skupiny. Bude to nová a fascinující výprava do neprobádaného světa," napsal na LinkedIn Karvinen. Dodal, že spolupracovat bude s Jakubem Strýčkem, Silvií Majeskou, Michalem Reitlerem, Klárou Brachtlovou, Janem Vlčkem a dalšími představiteli skupiny Nova. 

-mav-