Miky Karas řídí v Innovate tým brand experience

čtvrtek, 17. listopadu 2022, 09:45 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

Agentura Innovate rozšiřuje svůj tým zaměřený na tvorbu brand strategií a zlepšování vnímaní značek. Do jeho vedení přichází Miky Karas.

Tým Innovate pro brand experience na čele s Miky Karasem, zdroj: Innovate

Tým Innovate pro brand experience na čele s Miky Karasem, zdroj: Innovate

Agentura Innovate obsazuje nově vzniklou pozici head of brand experience, na kterou přichází Miky Karas, dříve kreativní ředitel agentur Symbio, S5ive nebo Cheil. V prostředí marketingu se pohybuje 13 let a během té doby získal přes 25 lokálních i mezinárodních ocenění za kreativitu i efektivitu. V Innovate bude mít na starosti vedení brand experience týmu a tvorbu strategií pro stávající značky jako Danone, Hisense, IQOS, Bosch i pro nové klienty.

„Když se lidí zeptáte, co chtějí, jen těžko vám řeknou: chceme konzumovat nudnou a neodvážnou reklamu. Spíše vám odpoví něco ve smyslu, že se chtějí bavit a něco prožívat. Navíc v dnešní době performance a data driven marketingu je o to víc nutné, aby značky lidem dávaly smysl - přinášely relevantní emoce a nabízely přidanou hodnotu. A to jak svými produkty, tak i komunikací. Brand experience odlišuje ty nejúspěšnější značky jako jsou třeba Patagonia, Apple nebo IKEA od těch ostatních, ”popisuje Karas pohled agentury na měnící se potřeby značek.

Innovate je na trhu přes 20 let, specializuje na experiential marketing. Do kompetencí agentury spadá tvorba veškerých komunikačních aktivit, které pomáhají formovat značku směrem k lidem jako jeden ucelený prožitek. Od strategií až po finální výstupy v offline i digitálním prostoru.

„Brand experience je ve světě už zavedeným pojmem. U nás si klienti většinou představují, že děláme eventy. Pravdou je, že brand experience je komplexní přístup, který buduje emocionální propojení značky se zákazníkem všemi vhodnými prostředky. Může to být event stejně jako social media content, video nebo instalace ve veřejném prostoru. Naším cílem je vytvářet pro značky content, který jim zajistí výrazně vyšší pozornost i aktivní zastánce”, vysvětluje princip fungovaní agentury Jiří Macháček, founder Innovate.

-mav-