Pojišťovna Simplea spouští ilustrovanou televizní kampaň

úterý, 29. listopadu 2022, 07:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Po třech letech na trhu startuje ilustrovanou kampaň v televizi a na internetu.

Zdroj: Repro YT Simplea

Zdroj: Repro YT Simplea

Pojišťovna Simplea startuje po třech letech od vstupu na trh svou nadlinkovou kampaň, v níž představuje svou nabídku garance plnění a podmínky vyřízení pojištění. Kampaň poběží po dobu tří měsíců v televizi a na internetu

V kampani se Simplea drží svého ilustrovaného stylu, na kterých značka staví. „Zůstali jsme věrní našemu netradičnímu kreslenému stylu s rozpoznatelným rukopisem, který nám dovoluje ukázat víc. Můžeme tak klidně hrdiny příběhu zabít. Protože pak je zase oživíme,“ popisuje styl kampaně Robert Chmelař, marketingový ředitel finanční skupiny Partners, do které pojišťovna Simplea patří.

„Náš divný kreslený pes s ukousnutou nohou si získal takovou oblibu a pozornost, že jsme z něj nakonec udělali hlavního hrdinu kampaně. Abychom ilustrovali, jak je životní pojištění Simplea jednoduché a že ho lze nově sjednat online. A je to první životní pojištění, které lze opravdu plně sjednat online,“ dodává Chmelař s tím, že online sjednání má sice specifickou a relativně malou cílovou skupinu, ale podtrhuje image Simplea jako jednoduché moderní fintechové pojišťovny.

Kampaň bude nasazena převážně na stanicích skupiny Prima. Nejprve půjde nejdelší, 30s vysvětlující spot, následovaný dvěma sponzorskými vzkazy v předvánočním období. Po Štědrém dni se reklama vrátí dvěma 20s spoty. Po celé tři měsíce se budou lidé s reklamou potkávat také na internetu, ať už ve formě videa, bannerů, nebo textové reklamy.

Reklamní kampaň realizovala kreativní agentura McCann Prague. Ilustrace jsou od hlavní ilustrátorky Simplea Anny Philippové a rozhýbalo je animační studio Kovofilm. Reklamu namluvil včetně všech zvuků herec a dabér Oldřich Hajlich ve studiu NAPA Records.

-stk-