Reality BeerMaster od Budějovického Budvaru je i na Nova Action

úterý, 15. listopadu 2022, 12:55 Aktuality, Marketing, TV MediaGuru

Reality show BeerMaster, která má zvýšit povědomí o značce Budějovický Budvar, se vysílá i na tematické stanici Nova Action.

Z castingu BeerMaster, zdroj: Budějovický Budvar

Z castingu BeerMaster, zdroj: Budějovický Budvar

Nová reality show BeerMaster Česko se od začátku listopadu vysílá také na Nova Action. Jde o vůbec první reality show tuzemské produkce zařazené do vysílání tohoto kanálu. BeerMaster Česko je projektem Budějovického Budvaru, Czech News Center, Publicis Groupe a Czech Video Center (Mall.tv). Jeho cílem je zvýšit povědomí o pivovaru jako o českém národním podniku. Celkem vzniklo 13 epizod spojených s road tripem po vybraných minipivovarech. 

„Osvěta veřejnosti v pivním světě je součástí naší DNA jako národního pivovaru. V první řadě tedy doufáme, že si lidé díky novému pořadu najdou cestu ke kvalitnímu českému pivu. A když se bude dařit kvalitnímu českému pivu, bude se dařit i nám,“ vysvětluje marketingová manažerka pivovaru Budějovický Budvar Gabriela Kudrnáčová.

„Budvar dlouhodobě spolupracuje s minipivovary, takže prvotní myšlenka byla postavená na sérii edukativních reportáží. Společně s agenturou jsme ale cítili, že to není úplně ono. Z toho důvodu jsme k brainstormingu přizvali i kolegy z CVC v čele s producentem Romanem Buťou. Výsledkem byl nápad na reality show spojenou s road tripem po vybraných minipivovarech, který klienta i agenturu nadchl,“ popisuje úvod spolupráce Jan Nassir z CNC.

Do castingu se přihlásilo přes dva tisíce lidí, do prvních soutěžních kol postoupilo 200 z nich. Tato kola jsou od 12. října k vidění na Mall.tv nebo na Beermaster.cz. Od 2. listopadu je pořad i ve vysílání Nova Action.

O tom, který z amatérských milovníků piva dostal šanci předvést se v úvodních dílech, rozhodla odborná porota. Tu tvoří Aleš Dvořák, létající sládek Budějovického Budvaru a odborník s 30letou praxí, a Luboš Kastner, vůdčí osobnost Českého gastronomického institutu a spolumajitel několika restaurací.

-mav-