Rohlík rozšiřuje pokrytí přes boxy do jižních Čech

středa, 2. listopadu 2022, 16:20 Aktuality, Retail MediaGuru

Rohlík je od začátku listopadu nově dostupný i pro zákazníky v jižních Čechách.

Zdroj: Rohlík

Zdroj: Rohlík

Online supermarket Rohlík rozšiřuje svou dostupnost. Nově bude zavážet i do jižních Čech – v regionu otevírá osm Rohlík Pointů, dalších šest je v plánu. 

Samoobslužné boxy se nacházejí v Táboře, Soběslavi, Vodňanech, Čimelicích, a po dvou v Písku a Českých Budějovicích. Dalších šest se v následujících měsících otevře v Jindřichově Hradci, Třeboni a Strakonicích. Obyvatelé jižních Čech si tak může na Rohlik.cz objednat z více než 21000 položek z řad exkluzivních, farmářských či konvenčních potravin, nápojů, drogerie či lékárny včetně výrobků se zastropovanou cenou. Do Rohlik Pointů zaváží supermarket zdarma.

Rohlik.cz svým zákazníkům aktuálně nabízí vlastní síť Rohlik Pointů ve dvou typech. Prvním jsou indoor samoobslužné boxy, které jsou převážně instalované v office parcích, obchodních domech a firmách. Těch provozuje po Praze a Brně aktuálně 35.

Druhým typem jsou outdoorové boxy, které jsou umístěny převážně v lokalitách, kde není poskytována služba doručení domů kurýrem. Rohlik Pointy nám umožňují oslovit široké spektrum zákazníků, kteří nejsou v naší závozové oblasti. Dokážeme jim tak poskytnout i určitou flexibilitu ve vyzvednutí nákupu. Nemusí čekat doma na nákup a mohou si ho vyzvednou, kdy potřebují. Třeba po cestě domů z práce nebo na chatu. Rohlik Pointy nám také umožňují vstoupit do oblastí, kam zatím nedoručují naši kurýři až ke dveřím zákazníka,“ dodává za Rohlík jeho generální ředitel Olin Novák. 

-stk-