Sodexo Benefity na sociální sítě volí Insighters

středa, 30. listopadu 2022, 14:05 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sociální sítě pro Sodexo Benefity má nově na starosti agentura Insighters.

Zdroj: Sodexo Benefity

Zdroj: Sodexo Benefity

Poskytovatel benefitů pro stravování a volný čas Sodexo Benefity si na správu sociálních sítí zvolil PR a digitální agenturu Insighters.

Agentura se nově stará o správu LinkedInu, Facebooku, Instagramu a zapojení influencerůambasadorů do komunikace. Od příštího roku si vezme na starost také tvorbu obsahu pro mobilní aplikaci Sodexo. Na profilech se chce více zaměřit na autentický obsah, primárně prostřednictvím videí a Reels.

Profesní síť LinkedIn je pro Sodexo důležitá, neboť zde oslovuje své zákazníky z řad firem. Proto se chce agentura Insighters primárně zaměřit na zapojení ambasadorů a zaměstnanců do komunikace skrze tuto sociální síť.

„Velikost klienta a jeho otevřenost inovativním nápadům je pro nás příležitostí realizovat kreativní aktivity. Máme radost, že můžeme využít potenciál našeho digitálního i audiovizuálního oddělení,“ komentuje spolupráci Viktorija Kudyn, digitální manažerka agentury Insighters.

Cílem agentury je využít příležitosti profilovat Sodexo jako jedničku na trhu nejen v množství klientů, ale i v komunikaci, a to právě pomocí vlastního originálního obsahu, propojení sociálních sítí s obsahem influencerů a kvalitního community managementu. 

-stk-